Hoe is het nou met je? Trek je het allemaal nog een beetje? Mijn tip aan jou: trek je even terug in een ruimte met slot. Lees lekker dit blog en laat daarna de hints achteloos vallen bij de rest van het gezin. Gewoon groot op een bord schrijven kan ook natuurlijk. Ik heb namelijk super cadeaus voor Moederdag bedacht.

We weten allemaal wel dat er genoeg standaard cadeaus zijn om te kopen. Zo kun je dat hier en hier lezen.

Maar wil je origineel zijn kijk dan eens naar de volgende tips:

mama-me-time-kit1: De Mama Me Time kit! Een fantastische verassing doos voor vrouwen. Vol met van alles voor echt even tijd voor jezelf. De kit is verkrijgbaar in 3 budgetten; €29,95, €39,95 en €49,95. Ook kun je kiezen uit 3 thema’s;
Vroege Vogel, Cosmic Beauty en Stream Team. Hij is zelfs aan te passen naar jouw smaak, en trust me super genieten! Echt een verassing voor elke vrouw. Ik volg Tijdvoormama.nl (van de doos) al een tijdje en ik weet dat er veel tijd en aandacht naar toe gaat. Als je dus echt iets heel speciaals wilt dan is dit mijn tip!de leukste cadeaus voor alle lieve vrouwen

2: Heb/ben jij een moeder die gek is kruiswoordpuzzels, lekker tekenen of wat breinbrekers? Dan moet je zeker even kijken naar de Relax en Maak magazine. 25 Pagina’s vol, inclusief mooie printables, en postkaartjes waar je weer een ander blij mee kunt maken.

3: Een pet peeve van mij zijn kookboeken. Ik vind ze heerlijk om lekker door te bladeren. Net als de Allerhande gids van de AH bijvoorbeeld. Zelfs die lees ik van voor naar achter. Ik ga wel voor de makkelijke en snelle kookboeken, ik heb nu eenmaal geen tijd om uren in de keuken te staan helaas. Ik zou het leuk vinden, maar nee, eigenlijk ook geen geduld. Maar snelle recepten vind ik super! Aanrader zijn de Chickslovefood kookboeken. Daar kun je alles in vinden.

4: Nog zo iets zijn zelf hulp boeken. Sterker nog, er is er eentje in de maak van mijzelf! We kunnen allemaal wat inzicht in onszelf gebruiken. Om erachter te komen dat we helemaal happy zijn zoals we zijn, of dat wij misschien toch nog ergens wat kunnen veranderen. Ik krijg hier altijd veel vragen over hoe je die duidelijkheid toch kan vinden. Ik heb dus een simpel werkboek gemaakt om dat uit te vinden.

Mijn favorieten zijn Structuurjunkie (een planner die je leven structuur geeft, op haar site geeft ze ook trainingen voor als je meer nodig hebt dan alleen een planner) en Get your shit together! (een boek, om ja, even wat anders na te denken om het wat makkelijker te maken)originele cadeaus voor de liefste moeders van Nederland

5: Als je het kan missen geef dan iets wat zij al heel lang wilt. Die yoga training, een andere fiets, die sportschoenen die ze eigenlijk te duur vind maar dolverliefd op is. Ik wilde graag een mountainbike. Maar wil ook hardlopen. Ik ben er nog niet helemaal uit waar ik meer tijd en geld in wil steken, dus heb ik bij de Decathlon hardloopschoenen gehaald (tip: tot maat 39 staan ze ook bij de kinderen en die zijn nog goedkoper en leukere kleuren vind ik zelf). Mijn man heeft zijn oude mountainbike naar de fietsenmaker gebracht en zo kan ik beide uitzoeken. Het is misschien niet op het moment zelf allemaal gegeven in mijn geval. Maar dat zou dus wel kunnen.

6: Een heel belangrijke.. geef tijd! Het klinkt zo makkelijk he, maar die tijd is heel waardevol. In een periode dat van de meeste moeders nog meer verwacht wordt dan ooit is tijd heel waardevol. Tijd om even een uurtje niks te doen. Haar koffie rustig te drinken. Een lang bad te nemen. Hardlopen zonder 4x gebeld te worden waar de eieren staan, en de linkersok van de kleuter. Je kunt die tijd ook geven door even de stofzuiger te pakken en een dweil door het huis te halen.

Klik hier voor vaderdag en dit zijn ook leuke cadeaus voor de vader!. Dit blog is ook leuk voor mannen.
Klik hier voor nog meer moederdag tips of noemen we het JIJ dag?

tijd voor mama! Verwen haar met deze lieve cadeaus!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love