Close
tijd voor mama! Verwen haar met deze lieve cadeaus!

Voor de allerliefste moeders van Nederland

Hoe is het nou met je? Trek je het allemaal nog een beetje? Mijn tip aan jou: trek je even terug in een ruimte met slot. Lees lekker dit blog en laat daarna de hints achteloos vallen bij de rest van het gezin. Gewoon groot op een bord schrijven kan ook natuurlijk. Ik heb namelijk super cadeaus voor Moederdag bedacht.

We weten allemaal wel dat er genoeg standaard cadeaus zijn om te kopen. Zo kun je dat hier en hier lezen.

Maar wil je origineel zijn kijk dan eens naar de volgende tips:

mama-me-time-kit1: De Mama Me Time kit! Een fantastische verassing doos voor vrouwen. Vol met van alles voor echt even tijd voor jezelf. De kit is verkrijgbaar in 3 budgetten; €29,95, €39,95 en €49,95. Ook kun je kiezen uit 3 thema’s;
Vroege Vogel, Cosmic Beauty en Stream Team. Hij is zelfs aan te passen naar jouw smaak, en trust me super genieten! Echt een verassing voor elke vrouw. Ik volg Tijdvoormama.nl (van de doos) al een tijdje en ik weet dat er veel tijd en aandacht naar toe gaat. Als je dus echt iets heel speciaals wilt dan is dit mijn tip!de leukste cadeaus voor alle lieve vrouwen

2: Heb/ben jij een moeder die gek is kruiswoordpuzzels, lekker tekenen of wat breinbrekers? Dan moet je zeker even kijken naar de Relax en Maak magazine. 25 Pagina’s vol, inclusief mooie printables, en postkaartjes waar je weer een ander blij mee kunt maken.

3: Een pet peeve van mij zijn kookboeken. Ik vind ze heerlijk om lekker door te bladeren. Net als de Allerhande gids van de AH bijvoorbeeld. Zelfs die lees ik van voor naar achter. Ik ga wel voor de makkelijke en snelle kookboeken, ik heb nu eenmaal geen tijd om uren in de keuken te staan helaas. Ik zou het leuk vinden, maar nee, eigenlijk ook geen geduld. Maar snelle recepten vind ik super! Aanrader zijn de Chickslovefood kookboeken. Daar kun je alles in vinden.

4: Nog zo iets zijn zelf hulp boeken. Sterker nog, er is er eentje in de maak van mijzelf! We kunnen allemaal wat inzicht in onszelf gebruiken. Om erachter te komen dat we helemaal happy zijn zoals we zijn, of dat wij misschien toch nog ergens wat kunnen veranderen. Ik krijg hier altijd veel vragen over hoe je die duidelijkheid toch kan vinden. Ik heb dus een simpel werkboek gemaakt om dat uit te vinden.

Mijn favorieten zijn Structuurjunkie (een planner die je leven structuur geeft, op haar site geeft ze ook trainingen voor als je meer nodig hebt dan alleen een planner) en Get your shit together! (een boek, om ja, even wat anders na te denken om het wat makkelijker te maken)originele cadeaus voor de liefste moeders van Nederland

5: Als je het kan missen geef dan iets wat zij al heel lang wilt. Die yoga training, een andere fiets, die sportschoenen die ze eigenlijk te duur vind maar dolverliefd op is. Ik wilde graag een mountainbike. Maar wil ook hardlopen. Ik ben er nog niet helemaal uit waar ik meer tijd en geld in wil steken, dus heb ik bij de Decathlon hardloopschoenen gehaald (tip: tot maat 39 staan ze ook bij de kinderen en die zijn nog goedkoper en leukere kleuren vind ik zelf). Mijn man heeft zijn oude mountainbike naar de fietsenmaker gebracht en zo kan ik beide uitzoeken. Het is misschien niet op het moment zelf allemaal gegeven in mijn geval. Maar dat zou dus wel kunnen.

6: Een heel belangrijke.. geef tijd! Het klinkt zo makkelijk he, maar die tijd is heel waardevol. In een periode dat van de meeste moeders nog meer verwacht wordt dan ooit is tijd heel waardevol. Tijd om even een uurtje niks te doen. Haar koffie rustig te drinken. Een lang bad te nemen. Hardlopen zonder 4x gebeld te worden waar de eieren staan, en de linkersok van de kleuter. Je kunt die tijd ook geven door even de stofzuiger te pakken en een dweil door het huis te halen.

Klik hier voor vaderdag en dit zijn ook leuke cadeaus voor de vader!. Dit blog is ook leuk voor mannen.
Klik hier voor nog meer moederdag tips of noemen we het JIJ dag?

tijd voor mama! Verwen haar met deze lieve cadeaus!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

19 thoughts on “Voor de allerliefste moeders van Nederland

 1. Soms vergeet ik wel even de ‘me time momenten’ maar dat komt ook omdat ik zo geniet van het moederschap en toch zijn die momenten echt wel even nodig zekers nu met een beginnende puber in huis

 2. Dit gun ik mijn zus, ze heeft 3 kids onder de 5 jaar én ze helpt nog 31 andere kids (groep 8) met de thuisstudie. Ik weet dat ze bijna nooit een momentje voor zichzelf heeft. Ook is ze altijd in de weer om cadeaus voor andere mensen te kopen, gewoon omdat ze liever geeft dan krijgt. Maar als ik iets voor haar win.. 🙂

 3. Mijn moeder is de allerliefste!!! Dat zullen veel vrouwen vinden, maar mijn moeder Silvia is écht de allerliefste. Ze is naast mijn moeder ook mijn allerbeste vriendin en een fantastische oma. Elke dag sinds mijn geboorte is ze er voor mij. Altijd troostte ze mij, haalt mooie herinneringen op & spreekt me moed in. Geloofd in mij en wat hebben we vaak samen gelachen. Op visite bij haar met de kids en een versterkende kop thee en een lekker koekje voel ik me meer met haar verbonden dan ooit. Wat zal moederdag dit jaar anders zijn voor ons allen… Mam weet me als geen ander te motiveren om er zelf als een rots voor mijn lieve kids te zijn. En als ik zie hoe fantastisch ze is met mijn meiden, dan ben ik trots! We delen alles mijn moeder en ik, en zijn zo’n eenheid, maar soms vergeet ze het om even aan zichzelf te denken. Je begrijpt dat ik enorm veel bewondering voor mijn moeder en haar oneindige positiviteit heb!!! Ik zou haar heel graag kans laten maken en haar verrassen. Silvia verdiend het om even in het zonnetje gezet te worden met zo’n prachtige prijs!! En zo even de narigheid en onzekerheid even te laten vergeten en alleen maar kunnen genieten. Daarom doe ik heel graag mee in de hoop haar blij te kunnen maken met Moederdag!!

 4. Dat is leuk, zo’n verrassingsbox ! Ik doe graag mee, mijn mams is van het type; “Ik heb niks nodig, doe maar niet.” Dit is echt leuk 😃❤️

 5. Dat is een origineel cadeau! Erg leuk voor de drukbezette moeders van deze tijd!

 6. Ben egek op verrassingen en ben wel toe aan iets leuks in deze onwerkelijke tijden

 7. Oooh me-time, altijd goed en fijn, maar gun het mijn vrouw nog meer. Ik ben afgelopen tijd nogal een feeks geweest voor haar, zo niet lief, dus dank voor haar geduld en liefde. dus Daarom doe ik graag mee aan de winactie!

 8. Ik doe graag mee voor mezelf, heb wel wat me time verdiend in deze vermoeiend drukke tijd

 9. Me time, dat is soms best lastig af te dwingen, maar vooruit goede voornemens starten in mei, waarom niet?

 10. Leuke tips! Wij geven mijn schoonmoeder ook tijd, door een bbq voor hen te organiseren, lekker buiten en op meer dan 1,5 meter afstand, dat moet kunnen!

 11. Super leuk zeg, ik heb wel echt even wat me-time nodig. Zeker met een fijn boek gaat dat goed lukken! Ik loot graag mee

 12. Ja! Die ladies van Chicks Love Food zijn zó leuk. En ‘in het echt’ ook trouwens. Ik kwam ze eens tegen bij een event van Opel. Heel vrolijk. Ik heb ook een van hun kookboeken waar ik regelmatig wat uit heb gemaakt. Ik merk overigens dat ik steeds meer ‘aan de kook’ ga. Juist in deze tijden waarin ik zoek naar gezonde maaltijden, maar toch ook wat meer variatie dan ik normaal gesproken deed. En over ‘gezond’ gesproken. Een balans is altijd goed hè. Dus soms wat extra borrelhapjes of een mooie wijn (of speciaalbier) vind ik ook kunnen.

 13. wat een origineel gebaar, verras me maar met dit prachtige exemplaar, hiermee komt mijn moederdag helemaal voor mekaar #duimenmaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang