Over mij

Over mij

Wat lief dat je ook hier een kijkje komt nemen. Hier vertel ik je over Pink Press (MommyLovesPink), en een beetje over mijzelf.

Ik ben Judith, fotografe en blogger. Geboren in Amsterdam, opgegroeid grotendeels op Ibiza, en nu woon ik met mijn man en 2 dochters aan de rand van de Veluwe.

Fotografie en schrijven waren al sinds kind een grote passie van mij. Ik hield dan ook altijd dagboeken – eerst papier, toen MySpace en WordPress – bij. Ik heb veel gereisd en heb ruim 12 jaar op Ibiza gewoond, daar ben ik deels ook opgegroeid als kind van een echte hippie moeder en party vader. Ik heb gestudeerd in Salamanca en tijdelijk gewoond in Fuerteventura. Verder was ik een echte avonturier en was zo dus propper op de Canarische eilanden en Ibiza, gogo danseres in Italië, model in de UK en de US, en lifte ik met 16 jaar van Spanje terug naar Nederland.
Leren vind ik altijd leuk, alleen luisteren op scholen (of naar bazen) was nooit zo mijn ding. Ik ben altijd heel zelfstandig geweest.
Ik heb de volgende afgeronde opleidingen/cursussen:

  • MBO (MDGO-UV was dat toen, dat is uiterlijke verzorging),
  • Sociale Hygiene,
  • Spaans (Don Quijote, in Salamanca, en de universiteit van Granada),
  • PR&Marketing,
  • Online Marketing,
  • Visagie,
  • Yoga
  • Pedicure
  • En ik ben nu bezig met een cursus voor voedings deskundige naast alle online en offline workshops die ik heb gevolgd of ga volgen.

Pink Press

Pink Press is ontstaan doordat ik een bedrijfsnaam nodig had toen ik weer in NL kwam wonen. Ik moest toen naar het KVK registreren en ik ben dol op roze, ik moest de BNers fotograferen op Curaçao, en werd dus pers. Pink Press was geboren. Daar moest een aparte website voor komen, ipv alleen een portfolio of een webpage als MySpace.
Gewoon uit verveling plaatste ik wel eens een blogs, en dat werd zo goed ontvangen dat ik steeds meer ging schrijven. Nu is het een Mama Lifestyle blog over kinderen, beauty, fashion, dieet, ADHD en veel persoonlijke verhalen. Ik vind het nog steeds erg leuk, en is het inmiddels mijn full time werk geworden!

 

Liefs

 

Judith❤

De bloggers van PinkPress

Judith (ik)

De verloving
Tag: Mommystyle
20 things about me

 

Dennis- Oftewel de Laatbloeier. Dennis is een super talentvolle creatieveling, en vader van 2 kinderen. Hij geeft graag zijn ongezouten mening over alles in de media, maar laat zien hoe klein zijn hartje toch is door ons mee te slepen in zijn mooie ontwakende liefdesverhaal. Word vervolgd!

Tessa- Is de voeding en sport expert, met waanzinnig goede tips.

Carolijn- Schrijft over gezondheid en de kinderen, soms samen, vaak met een flinke dosis humor.

MamaMaria: MamaMaria staat voor de anonieme gastbloggers, die graag hun verhaal delen, maar dit niet openbaar kunnen/willen doen.

Natuurlijk kun je ook veel andere gastblogs vinden van bijvoorbeeld Rory van 40envoorheteerstmoeder, Linda van Mamaliefde of Lori van Mamasjungle.

Over PinkPress

PinkPress.nl is een feel good site met een healthy insteek, fashion, en beauty voor de 30+. Met een puber en een peuterpuber worden ook de mama’s niet overgeslagen.

Moeders nemen sneller iets aan van een andere moeder, dat is bewezen.

 

Andere sites van Pink Press:

In samenwerking met Beauty-Unboxing.nl

 

 

 


1 thought on “Over mij”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *