Ouderwets Monopoly spelen; maar dan anders!

Monopoly blijft leuk! Als kind deed ik gezellig de ouderwetse Monopoly maar er zijn ook andere versies van. Ouderwets Monopoly maar dan anders dus!

Onze puber vind ons gezelschap op het moment gewoon niet echt leuk. behalve als we haar roepen om een spelletje te doen. Dat vind zij echt mega gezellig, en wij ook!

Monopoly for Millennials

Wij kregen pas Monopoly for Millennials binnen. Totaal in de verwachting dat het gewoon Monopoly zou zijn was het dus een flinke verrassing. Het lijkt op Monopoly maar het is echt gericht op millennials. Dat maakt het niet minder leuk als je jonger of ouder bent.

Juist voor de puber was het echt een heel herkenbaar spel. In plaats van vastgoed koop je leuke ervaringen. Lekker naar het park, koffie drinken of naar dat nieuwe vega tentje. Kom je op een ervaring van een ander dan kun je het delen (krijg je allebei punten) of besluiten er niets mee te doen.

Het is wel even wennen want je bent zo gewend aan de oude regels, maar echt wat hebben wij een lol gehad! Ik denk extra leuk voor de puber want er waren kanskaarten waarbij je moest dobbelen om het aantal kijkers op je nieuwe vlog bijvoorbeeld. Helemaal van nu dus!

Monopoly Valsspelers Editie

Deze editie was zelfs speelgoed van het jaar! In deze versie mag alles! Valsspeel-, Kans- en Algemeen Fonds kaarten geven je bepaalde voordeeltjes, beloningen en straffen, maar daarnaast mag je zoveel valsspelen als je maar wilt! Steel geld van de bank, trek je niks aan van de dobbelstenen, ontsnap uit de gevangenis – probeer het allemaal! Bij dit spel moet je verschrikkelijk goed opletten, want alles is verdacht! Gesnapt? Dan wacht de handboei waarmee je aan het spelbord geketend wordt.

Mevr.Monopoly

Mevr.Monopoly houdt van het avontuur en heeft de drive van haar familie….Ze is dan ook het zuivere nichtje van Mr. Monopoly.

Haar doel: opkomende ondernemers steunen-en dan vooral vrouwen! In deze stoere editie van het populaire spel speel je om de meest iconische en belangrijke uitvindingen die we te danken hebben aan vrouwen: van WIFI, zonne-energie tot het kogelvrij vest, de chocolate chip cookie en shapewear. Je bouwt geen huizen, maar ondernemingen.

Mevr.Monopoly is gemaakt door vrouwen, voor vrouwen… en hun dochters natuurlijk. Nou vooruit, jongens en mannen mogen ook meespelen en meevieren dat vrouwen hun mannetje staan!

Maak je keuze uit speciale girlboss-pionnen, zoals een jet, omdat je nooit weet wanneer je weg wilt; een witte hoge hoed, om je eraan te herinneren dat je alles kunt bereiken wat je wilt; een dumbbell omdat je sterker bent dan je denkt en een stoer horloge omdat het tijd is voor verandering!

Hear hear

lees ook: Tijd voor kneuterige bordspelletjes


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥