Close
mont cervin palace

Mont Cervin Palace: Dé place to be in Zermatt

Belevenissen aan de voet van een gletsjer, op een groene alpenweide, aan een idyllisch bergmeer. De lucht is kristalhelder. Met het uitzicht op de wereldberoemde Matterhorn biedt het uitzicht vanuit Mont Cervin Palace een warme gloed tegen de donker wordende lucht.

Zermatt is een dorp en gemeente aan de voet van de Matterhorn in het Duits-sprekende deel van het kanton Wallis in het zuiden van Zwitserland. Het ligt op ongeveer 10 km van de grens met Italië. Zermatt is vooral beroemd om de Matterhorn. De spitse berg met 4 zijdes. De plaats wordt drukbezocht. Toch heeft het zijn originele karakter nog. In de hoofdstraat vind je dure hotels, winkels en restaurants die in Aspen niet zouden misstaan. Maar iets daarbuiten ontdek je het echte Zermatt. Houten huisjes in kleine steegjes en doordat auto’s niet mogen in dit dorpje heeft het een zekere rust over zich.

Mont Cervin Palace maakt deel uit van Zermatt – en Zermatt maakt deel uit van het Mont Cervin Palace. Deze bijzondere verbinding is in 160 jaar gegroeid. Geen auto’s, alleen rust, schone lucht en idyllische bergen, allemaal geconcentreerd in de kleinste ruimtes. Vanaf de Bahnhofsstrasse is het slechts een steenworp door de romantische oude dorpskern naar het buitenleven. En daarboven stijgt de Matterhorn uit.

Een walhalla voor fijnproevers

Regionale specialiteiten, internationale culinaire hoogstandjes, traditionele keuken – in het Mont Cervin Palace is de keuze veelvoudig. Ze streven ernaar om alleen het allerbeste eten te serveren. Alleen de beste ingrediënten, bekroonde keuken, voortreffelijke wijnen – en servicepersoneel dat zich uitsluitend op de gast richt. Voor de ouders die een avondje alleen willen dineren, is er een kindertafel waar de kinderen samen gezellig kunnen eten onder toezicht.

Spa Nescens Zermatt

Het gladde, vlakke water weerspiegelt de indrukwekkende architectuur erboven. De glazen gevel laat dat speciale soort licht binnen dat je alleen in de bergen aantreft. Het voelt als zwemmen in de heldere Alpen open lucht. voor het echte vakantiegevoel gevolgd door een behandeling of een bezoek aan de sauna. Het wellnesscentrum van 1700 m is een ware belevenis!

Je kunt hier Mont Cervin Palace boeken!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang