Mont Cervin Palace: Dé place to be in Zermatt

mont cervin palace

Belevenissen aan de voet van een gletsjer, op een groene alpenweide, aan een idyllisch bergmeer. De lucht is kristalhelder. Met het uitzicht op de wereldberoemde Matterhorn biedt het uitzicht vanuit Mont Cervin Palace een warme gloed tegen de donker wordende lucht.

Zermatt is een dorp en gemeente aan de voet van de Matterhorn in het Duits-sprekende deel van het kanton Wallis in het zuiden van Zwitserland. Het ligt op ongeveer 10 km van de grens met Italië. Zermatt is vooral beroemd om de Matterhorn. De spitse berg met 4 zijdes. De plaats wordt drukbezocht. Toch heeft het zijn originele karakter nog. In de hoofdstraat vind je dure hotels, winkels en restaurants die in Aspen niet zouden misstaan. Maar iets daarbuiten ontdek je het echte Zermatt. Houten huisjes in kleine steegjes en doordat auto’s niet mogen in dit dorpje heeft het een zekere rust over zich.

Mont Cervin Palace maakt deel uit van Zermatt – en Zermatt maakt deel uit van het Mont Cervin Palace. Deze bijzondere verbinding is in 160 jaar gegroeid. Geen auto’s, alleen rust, schone lucht en idyllische bergen, allemaal geconcentreerd in de kleinste ruimtes. Vanaf de Bahnhofsstrasse is het slechts een steenworp door de romantische oude dorpskern naar het buitenleven. En daarboven stijgt de Matterhorn uit.

Een walhalla voor fijnproevers

Regionale specialiteiten, internationale culinaire hoogstandjes, traditionele keuken – in het Mont Cervin Palace is de keuze veelvoudig. Ze streven ernaar om alleen het allerbeste eten te serveren. Alleen de beste ingrediënten, bekroonde keuken, voortreffelijke wijnen – en servicepersoneel dat zich uitsluitend op de gast richt. Voor de ouders die een avondje alleen willen dineren, is er een kindertafel waar de kinderen samen gezellig kunnen eten onder toezicht.

Spa Nescens Zermatt

Het gladde, vlakke water weerspiegelt de indrukwekkende architectuur erboven. De glazen gevel laat dat speciale soort licht binnen dat je alleen in de bergen aantreft. Het voelt als zwemmen in de heldere Alpen open lucht. voor het echte vakantiegevoel gevolgd door een behandeling of een bezoek aan de sauna. Het wellnesscentrum van 1700 m is een ware belevenis!

Je kunt hier Mont Cervin Palace boeken!Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like