Close
Het behouden van je mooie haar met haarextensions in de overgang

Mooi volume in het haar met haarextensions in de overgang

De overgang is een fase in het leven van veel vrouwen waarin ons lichaam een aantal veranderingen doormaakt. Eén van die veranderingen die soms wat minder aandacht krijgt, maar wel een grote impact kan hebben, is haarverlies en dunner wordend haar. Het is een onderwerp waar niet altijd openlijk over gesproken wordt, maar waar veel vrouwen mee te maken krijgen. En laten we eerlijk zijn, het kan behoorlijk wat onzekerheid met zich meebrengen.

Dunner haar in de overgang

Misschien herken je het wel: je kijkt in de spiegel en merkt op dat je haar dunner lijkt te worden, of misschien merk je zelfs dat je wat meer haar verliest dan normaal. Het kan een uitdaging zijn om hiermee om te gaan, vooral als je altijd hebt genoten van vol en weelderig haar. Maar weet je, lieve lezers, je staat er niet alleen voor.

Veel vrouwen kiezen ervoor om hun haar kort te knippen wanneer ze te maken krijgen met haaruitval tijdens de overgang. En hoewel kort haar absoluut prachtig kan zijn, begrijpen we dat het behouden van je lange lokken soms gewoon een verlangen is dat je niet wilt opgeven. Hier komen haar extensions in de overgang om de hoek kijken – een schitterend alternatief om het volume en de lengte van je haar te behouden, zelfs als je lichaam andere plannen heeft.

Het behouden van je mooie haar met haarextensions in de overgang

Haar extentions in de overgang

Het mooie van haar extensions is dat ze niet alleen een oplossing bieden voor dunner wordend haar, maar ook een boost kunnen geven aan je zelfvertrouwen. Stel je voor: je kijkt in de spiegel en ziet weer die weelderige lokken die je altijd al hebt gehad. Het is een gevoel van vreugde en empowerment dat moeilijk te evenaren is.

Wat nog beter is, is dat haar extensions tegenwoordig een natuurlijke uitstraling hebben. Als je kiest voor een professional die gespecialiseerd is in het plaatsen van extensions, kun je er zeker van zijn dat het resultaat er niet alleen prachtig uitziet, maar ook natuurlijk aanvoelt. Ze kunnen de kleuren nauwkeurig matchen met je eigen haar, waardoor het lijkt alsof de extensions naadloos zijn geïntegreerd.

Tip!

Ik was uitgenodigd door de dames van Beauty By Roos in Amersfoort. Het is geen gewone kapper, nee, ze zijn er echt voor mooie extensions. En dat merk je, ze weten precies wat ze doen en leveren alleen maar 100% kwaliteit. Zelfs ik die ongemakkelijk wordt voor een grote spiegel, voelde mij helemaal op mijn gemak door de vriendelijkheid en het meedenken. Ik kreeg uitgebreide uitleg over hoe het haar te verzorgen, en nog een mooi pakket aan de juiste shampoo, conditioner en een goede borstel. Je kunt ook altijd een afspraak maken voor een goede styling of het even bijwerken van het haar mocht er iets los zitten of toch gaan klitten. Ik ben er heel enthousiast over! Dat zeg ik niet omdat ik ze heb gekregen, maar ik heb eerder extentions gehad en dat was gewoon een mindere ervaring. 

En we hebben nog meer goed nieuws! Voor degenen onder ons die te maken hebben met grijzende lokken, zijn er zelfs haar extensions beschikbaar (bij Beauty by Roos) die perfect passen bij de natuurlijke grijze uitgroei. Zo kun je genieten van vol haar zonder je zorgen te maken over ongewenste contrasten.

Dus, lieve lezers, als je je ooit hebt afgevraagd of haar extensions iets voor jou zijn, onthoud dan dat ze meer zijn dan alleen een cosmetische oplossing. Ze zijn een symbool van kracht, veerkracht en zelfliefde. Dus waar wacht je nog op? Laat jezelf verwennen door een professional en omarm je prachtige haar – in alle fases van het leven, zelfs tijdens de overgang.

lees ook Pruiken voor elke dag een mooie volle bos haar en 3 Slimme tips om nu te gebruiken bij haaruitval en dunner wordend haar

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang