Murphy’s Law

murphyslaw3 - Murphy's Law

Je hebt van die weken dat je alleen maar wilt gillen. Alles lijkt dan mis te gaan wat je ook doet.

Murphy’s law

Er is een complot gaande bij mij thuis. Alle apparaten hebben een pact gesloten om mijn leven zuur te maken. Eerst was het mijn laptop die zei toedoeloe ik heb geen zin meer in jouw getik. Daarna dacht de oven vast, aangezien jij geen keukenprinses bent en verkeerd gebruik van mij maakt verdien jij mij zeker niet. En zondag besloot de koelkast flink naar me te grommen als een brombeer met als finale een gigantische klap. Kortom al deze apparaten doen het dus niet meer, ook niet te repareren. Het is niet zo dat je gelijk nieuwe kan aanschaffen, het zijn niet de goedkoopste spullen.

murphyslaw - Murphy's LawIk had het er met Judith over, het lijkt wel of er iets gaande is. Ook bij haar thuis gaat er van alles mis qua apparaten. Zijn we te verweven met alle apparaten om ons heen? Dat we van slag zijn als er iets kapot gaat. Eigenlijk niet gezond toch, het zijn maar spullen. Ik ben verre van materialistisch, maar toch schrok ik toen mijn laptop stuk ging. Ik bedoel er zijn zoveel belangrijkere dingen waar een mens zich druk om kan maken. Een kennis appt mij gisteren met de vraag hoe het met me gaat. Ik loop te klagen over alle spullen. Uiteindelijk vraag ik hoe het gaat: ” Ja sorry ik was even paar weken van de radar, mijn moeder is plotseling overleden”. Kijk op zo’n moment schaam ik me gewoon.

 

Ik wil de pizza bakker bedanken. Bedankt dat u nog vertrouwen heeft in de mens. Ik ben mijn bankpasje gisteren echt verloren ( ik zei je toch Murphy’s Law). Lief dat ik de pizza’s mee mocht nemen en het geld kan komen brengen wanneer het mij uitkomt. En bedankt MR Spain voor het brengen van een laptop. Hier word ik nou zo blij van!.

Heb jij ook wel eens van die dagen dat alles fout lijkt te gaan?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love