Close
Jumpsuit

Musthave item voor alle midsize vrouwen: de jumpsuit

De jumpsuit voor midsize vrouwen zeg je? Daar had ik nou nooit aan gedacht! 

En dat is jammer, want het broekpak is zo een item wat je helemaal kunt stylen, of juist kunt combineren met een paar slippers en een sjaaltje in je haar voor de ultieme relaxte look.

Ik geef toe, ik had zelf ook nogal wat moeite met de jumpsuit. Ik had het idee dat het zoveel aandacht legt op mijn buik, maar het valt reuze mee. Het juiste broekpak zit lekker en kan met de juiste accessoires super chique staan. Erg leuk vind ik echt de linnen jumpsuits, ze staan heel classy en het zijn echte dames jumpsuits. Een beetje dat effortless chique wat vaak bij de midsize vrouwen nog wel eens mist. We denken te moeilijk en dat maakt het lastig om te stylen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een broekpak?

Bedenk eerst waar je het broekpak aan wilt trekken. Is het een bruiloft of een festival. Juist meer voor casual of een dagje weg. Zelf heb ik inmiddels meerdere jumpsuits. Een in een wat luxer materiaal die perfect is voor een bruiloft met sieraden en mooie schoenen. Maar ook ideaal om naar kantoor te dragen met een brede riem en loafers. Het staat gewoon erg verzorgd zonder al te veel moeite te moeten doen.

Ik heb er ook een in een soort van T-shirt stof. Deze is supermakkelijk om in de ochtend mee naar school te rennen, met je vriendinnen een terrasje te pakken, of achter de kinderen aan te hollen in de dierentuin. Je hebt ook broekpakken met lange mouwen en een rits van achter, deze vind ik vaak zo ontzettend mooi staan! Helaas voor mij persoonlijk niet de juiste optie omdat ik een talent heb om ritsen niet open te krijgen op cruciale momenten. Maar ik heb een paar curvy vriendinnen die deze look helemaal rocken! 

Zo style je de jumpsuit voor een feestje

 

Met alle festivals en bruiloften in het seizoen wil je natuurlijk weten hoe je een jumpsuit moet stylen. Gelukkig is dit zo een kledingstuk dat van zichzelf al best een statement kan maken dus hou het vooral simpel. Denk aan mooie sieraden en een klein tasje voor een feestje. Je kunt hakken dragen, maar loafers zijn ook weer helemaal trendy in dit seizoen. Op een bruiloft is zwart of wit vaak niet gewenst tenzij anders vermeld. Ga eens voor zachte pasteltinten! Een enkellang vest of een blazer staan hier weer top bij op de wat frissere avonden.

Voor een festival kun je weer een sjaaltje in je haar doen en wat leuke armbanden om. Draag het met casual slippers of clogs voor een jaren 80 look.

 

Ben jij ook al fan van de jumpsuit?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

2 thoughts on “Musthave item voor alle midsize vrouwen: de jumpsuit

  1. gewoon naar beneden doen 🙂 Vandaar dat ik ook geen fan ben met veel knoopjes en van alles, maar verder is het sneller uit dan de gemiddelde broek met riem, knoopjes of een rits.

  2. Ik ben echt heel suf, maar ik denk dan meteen: ‘Hoe moet dat dan als ik naar de wc moet?’ Maar ik ben dan ook erg gemakzuchtig, en draag alleen maar jersey rokken. Bij iemand anders vind ik jumpsuits zeker mooi.

Comments are closed.

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang