Musthaves om te sporten!

smartphonehoesjes Musthaves om te sporten!

Heel langzaam ben ik weer begonnen met sporten. Het liefst ben ik toch buiten, maar met dit fantastische weer, ga ik ook wel eens naar de sportschool. Het leukste van alles vind ik nog wel het shoppen voor je naar een sportschool gaat. 

Binnenkort begin ik zelfs met een personal trainer van Boost! Dus het is tijd om mijn oude trainingsbroek voor thuis te houden, nieuwe gympen zijn altijd nodig, en ook moeten de accessoires vervangen worden. Daar gaan we mee beginnen, want ik weet niet hoe het met jou zit, ik heb wel echt mijn muziek nodig om te kunnen sporten. En ja de muziek staat wel hard bij Basic Fit, waar ik sta ingeschreven, maar ik ga toch echt liever mijn eigen wereld in. Ook als ik buiten ga lopen moet er gewoon muziek bij.

smartphonehoesjes5 smartphonehoesjes4

Oordopjes

De allerbelangrijkste musthaves om te sporten zijn dus oordopjes die blijven zitten. Ik twijfel nog over echt zo een ouderwetse headset, maar voorlopig vind ik dopjes nog goed. Ik heb dus echte sport oordopjes besteld. Die bind je om je oren, en kun je dus springen en rennen enzo, zonder dat je ze elke 5 minuten weer in moet doen, want als ik iets irritant vind..

smartphonehoesjes6 smartphonehoesjes3

Waar laat je de telefoon?

Dan komt de volgende vraag “Waar laat je de telefoon/MP3 speler(bestaan die nog?)”? Ik vind zo een armband wel heel erg handig, maar die zijn bijna niet te krijgen voor mijn HUAWEI. Nu vond ik bij Smartphonehoesjes.nl dus een lekker kitsch buideltasje waar mijn telefoon gewoon met telefoonhoesje en al in paste. Niet meteen schrikken, deze is echt voor de sporters onder ons. Alhoewel het mij ook wel heel erg handig lijkt bij een festival bijvoorbeeld. Dat gesjouw met die tasjes elke keer.

smartphonehoesjes1 smartphonehoesjes2Hij is van elastisch materiaal, en je kunt dus zelfs de grootste smartphone erin kwijt, je geld, sleutels en pasjes bijvoorbeeld passen er ook nog gewoon in. Op de foto op de site staat hij netjes om je middel, maar ik vind hem zo om mijn schouder/borst het fijnst zitten. We hebben de oordopjes en het buideltasje natuurlijk wel aan de springtest gehouden, en zoals je ziet blijven ze perfect zitten.

Geen sport zonder een goede sport BH

Gisteren had ik het al over sport BH’s en volgende week komen de leggings en shirtjes! Dan komen dus ook de sneakers. Ik ben super fan van Reebok, al sinds jong heb ik een top 5 : Reebok, Nike, Adidas, Puma en willekeurig 🙂 Ik hou van licht gewicht gympen, en van aparte kleuren. En kan ik uren over doorgaan. Maar volgende blog dus.

musthaves bij het sporten Musthaves om te sporten!


ageology banner Musthaves om te sporten!

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥