Close

11 belangrijke musthaves om te sporten!

Deze musthaves om te sporten heb je nodig. Vooral de laatste tip niet overslaan!
Heel langzaam ben ik weer begonnen met sporten. Het liefst ben ik toch buiten, maar met dit fantastische weer, ga ik ook wel eens naar de sportschool. Het leukste van alles vind ik nog wel het shoppen voor je naar een sportschool gaat. 

Welke musthaves om te sporten heb je nodig dan? Nou ik er altijd wel wat bedenken hoor! Dus het is tijd om mijn oude trainingsbroek voor thuis te houden, nieuwe gympen zijn altijd nodig, en ook moeten de accessoires vervangen worden. Daar gaan we mee beginnen, want ik weet niet hoe het met jou zit, ik heb wel echt mijn muziek nodig om te kunnen sporten. En ja de muziek staat wel hard bij Basic Fit, waar ik sta ingeschreven, maar ik ga toch echt liever mijn eigen wereld in. Ook als ik buiten ga lopen moet er gewoon muziek bij.

musthaves om te sporten
smartphonehoesjes4

Oordopjes

De allerbelangrijkste musthaves om te sporten zijn dus oordopjes die blijven zitten. Ik twijfel nog over echt zo een ouderwetse headset, maar voorlopig vind ik dopjes nog goed. Ik heb dus echte sport oordopjes besteld. Die bind je om je oren, en kun je dus springen en rennen enzo, zonder dat je ze elke 5 minuten weer in moet doen, want als ik iets irritant vind..

smartphonehoesjes6
oortjes en andere musthaves om te sporten

Waar laat je de telefoon?

Dan komt de volgende vraag “Waar laat je de telefoon/MP3 speler(bestaan die nog?)”? Ik vind zo een armband wel heel erg handig, maar die zijn bijna niet te krijgen voor mijn HUAWEI. Nu vond ik bij Smartphonehoesjes.nl dus een lekker kitsch buideltasje waar mijn telefoon gewoon met telefoonhoesje en al in paste. Niet meteen schrikken, deze is echt voor de sporters onder ons. Alhoewel het mij ook wel heel erg handig lijkt bij een festival bijvoorbeeld. Dat gesjouw met die tasjes elke keer.

smartphonehoesjes1
smartphonehoesjes2

Hij is van elastisch materiaal, en je kunt dus zelfs de grootste smartphone erin kwijt, je geld, sleutels en pasjes bijvoorbeeld passen er ook nog gewoon in. Op de foto op de site staat hij netjes om je middel, maar ik vind hem zo om mijn schouder/borst het fijnst zitten. We hebben de oordopjes en het buideltasje natuurlijk wel aan de springtest gehouden, en zoals je ziet blijven ze perfect zitten.

Geen sport zonder een goede sport BH

Gisteren had ik het al over sport BH’s en volgende week komen de leggings en shirtjes! Dan komen dus ook de sneakers. Ik ben super fan van Reebok, al sinds jong heb ik een top 5 : Reebok, Nike, Adidas, Puma en willekeurig 🙂 Ik hou van licht gewicht gympen, en van aparte kleuren. En kan ik uren over doorgaan. Maar volgende blog dus.

Meer belangrijke musthaves om te sporten!

  • Hardlopen in de zomer, waar moet je aan denken?
  • De zonnegroet bij Es Vedra is magisch (met video!)
  • Zwemmen in style met het Speedo badpak
  • Luchtdoorlatende kleding
  • Een fijne waterfles
  • Echt goede sneakers. Je voeten zullen je enorm dankbaar zijn, en je rug ook.
  • Mocht je last hebben van lekkage dan zijn de nieuwe slipjes van TENA echt enorm favoriet op het moment. Ik heb er de avondvierdaagse zonder problemen mee gelopen, een yogales gevolgd en zelfs bij spinning geen moment onzeker gevoeld.
  • Heel belangrijk, denk aan je motivatie! Waarom sport je, waarom moet je gaan? Maak desnoods een lijst, herinner jezelf eraan hoe goed het voelt na het sporten. Het is echt de manier om toch die zin te maken om te gaan, om echt toch door te zetten. Helemaal als je het doet voor de gezondheid. Geef jezelf ook wat vaker een complimentje, het is bewezen dat wie van zichzelf houdt in welke staat of vorm dan ook, veel meer geneigd is te sporten en goed voor het lichaam te zorgen.

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang