My Little Pony: de film,  verteld het avontuur van de kleine pony’s die hun land Sequestria moeten redden van de gemene koning Storm. Wij waren bij de première voorstelling van Intertoys en Hasbro. Zouden wij de film nog een keer gaan zien?

My Little Pony: de film

Ik moet bekennen dat Miya de serie eigenlijk weinig kijkt op Netflix, dat terwijl haar zus echt de grootste My Little Pony fan ooit was. Zij zorgde er dus ook voor dat Miya de kleine pony’s wel altijd erg leuk vind om mee te spelen.  Het is dan ook wel echt heel schattig speelgoed. Zoet en pastelkleuren, helemaal in mijn straatje ook stiekem. In de film had Miya natuurlijk wel meteen zin, want als er iemand dol is op de bioscoop…

IMG 20171011 194235 273 - My Little Pony: de film,  wat een avontuur!

Het verhaal

My Little Pony: de Film beleven de zes bekende pony’s hun spectaculairste avontuur ooit!

De toekomst van Equestria staat op het spel wanneer Storm King het kasteel Canterlot binnenvalt en de magie van de pony’s dreigt te stelen. In een onvergetelijk avontuur beginnen de pony’s samen met nieuwe vrienden aan een spannende reis die hen voor het eerst buiten de muren van hun bekende wereld brengt.

Op zoek naar hulp om Equestria te redden, komen de pony’s in aanraking met magische bergen, onderzeese werelden en zelfs een vliegend piratenschip.

De film is best wel heel spannend voor de wat jongere kinderen aan de reacties in de bioscoop te zien. Miya vond het leuk spannend, maar niet eng. Het verhaal over vriendschap was mooi en de reden dat ik in de herfstvakantie nog een keer ga en ook Keira meeneem. Die kan nog wel het een en ander leren over vriendschappen.

Miya en ik hebben de hele film geboeid gekeken. De kleuren, de zang en de glitters spatte echt van het scherm af. We waren samen met het beste vriendinnetje van Miya en mijn vriendin, en we hadden ook gezellig afgesproken met lieve MamaLouBlogt. Haar dochtertje en onze meiden waren meteen dikke vriendinnen. Ze hebben echt lekker gedanst in de bioscoop, en super genoten met zijn drietjes! Heerlijk om te zien!! Het vriendschap thema deed dus ook zijn magie in de bioscoop.

DSC 0482 - My Little Pony: de film,  wat een avontuur!
Samen kleuren alsof ze elkaar al jaren kennen..
DSC 0467 - My Little Pony: de film,  wat een avontuur!
Eigenlijk wilde ze deze pony wel mee naar huis!

My Little Pony: de leukste scenes

Natuurlijk was iedereen enorm benieuwd naar de onderwater scenes, want de pony’s werden zee paardjes! Dit was zeker weten 1 van de leukste scenes. Het was zo prachtig gedaan, en binnenkort krijg je hier ook een review van het speelgoed! Tempest, de gemene eenhoorn, was ook echt heel bijzonder mooi. Ze liet zien dat je ook van fout naar goed weer kunt gaan. Sia de pony was echt te grappig, heel goed gedaan! Wist je dat het ook echt haar stem was? Super leuk!

Wij vonden het echt een hele leuke film, en gaan zeker weten nog een keer in de herfstvakantie! Ga jij ook? En waar?

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love