Close

My Simple Life – Mijn nieuwe blog!

Jaaaa! Alsof ik tijd teveel heb doe ik er gewoon nog een blog bij. Ik had al een eerdere launch, maar ondanks de super hoge bezoekcijfers voor een nieuw blog, was ik niet tevreden. Het leek namelijk meer van hetzelfde en dat was dus wat ik niet wilde.

Waarom My Simple Life

Meer en meer vond ik pinkpress.nl net te veel van alles. Ook wilde ik graag wat focus. En aan mijn lezers te zien, zij ook. Wat ik wilde en- waar veel vraag naar is waarom ik dat niet meer deed-, was een lifestyle aanbieden. 

Dit klinkt natuurlijk een beetje raar als ik het zo zeg? Maar waar pinkpress.nl echt de focus heeft op het ouderschap, ADHD, interieur en reizen wilde ik op mysimplelife.nl het aan jezelf werken plaatsen. Dus dingen als dieet, sport, maar ook het innerlijk, uiterlijk, financieel en vooral tips om het leven wat simpeler te maken.

Denk aan eerlijke blogs over waar ik nu sta, tips om er leuk uit te zien in een korte tijd,  onzekerheden.. Waar ik veel vraag naar kreeg zijn blogs om jezelf te verbeteren. Dus het uiterlijk, maar ook zeker het innerlijk of bijvoorbeeld financieel. Zolang het maar niet te ingewikkeld wordt. 

Met het innerlijk bedoel ik overigens niets zweverigs. Gewoon simpele en praktische tips bijvoorbeeld op het gebied van bloggen, werken, leren en ontspannen. Dit om een soort van 2.0 van jezelf te maken binnen 30 minuten. 

Wie leest dat dan?

Aan de cijfers te zien een hoop! De eerste keer dat ik de site online had gezet bleken veel mensen aangetrokken te zien door het concept van een simpeler leven. Alleen bood ik dat niet aan. Niet handig. Nu wel! Het eerste blog van Liesbeth over wonen in een camper is dan ook meteen de eerste dag ruim 1100x gelezen! 

Na een klein onderzoek (hallo koekies en Pinterest statistieken) kwam ik er dus achter dat het vrouwen zijn zoals ik. Dat maakt het natuurlijk wel heel makkelijk schrijven, want als ik mijn eigen doelgroep ben kan ik niet zo snel fout zitten.

Een beetje chaotisch, altijd haast, wil graag meer maar nooit tijd, wil verbeteren maar geen zin in ingewikkelde tactieken. Slimme vrouwen, maar over het algemeen meer door het leven dan uit de boeken. (Dat komt niet van de cookies maar uit de reacties). 

Bij een nieuwe site hoort een nieuw logo

Ik ben er zelf super blij mee. Dit logo zat in een pakket die ik een paar jaar geleden heb gekocht voor de site van mijn dochter. Ik heb hem zelf helemaal aangepast en bijgewerkt, en vind hem super passen. 

Om het te vieren heb ik in plaats van visitekaartjes ansichtkaarten laten drukken bij het Kaartenhuis. Mooie glanzende kaarten met mijn nieuwe logo, een quote en op de achterkant mijn gegevens. Deze kan ik dan geven aan klanten, maar ook bijvoorbeeld bij een winactie mee sturen. Hij is ook gewoon leuk om op de koelkast te hangen ter motivatie. 

Ik ben zo enthousiast over de kwaliteit van de kaarten, zo kan ik ook de uitnodiging maken voor de verjaardag van Miya bijvoorbeeld. Met een zelfgemaakt plaatje, of 1 van de vele templates. 

Vind je ze niet super!

Ik hoop je snel te zien bij My Simple Life! Wat hoop jij daar te vinden? (staat nog niet heel veel online maar ben er mee bezig!)

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang