Naaktslakken

First Time Blogger!

Mommy Loves pink, een schoolvriendin van onze “Pink Ladies” pack eeuwen geleden vraagt mij spontaan om voor haar blog ‘gastblogger’ te zijn.  Te leuk voor woorden en te lief dat ze aan mij dacht.  Zo grappig ben ik toch niet? meer beetje galgenhumor vind ik zelf.  Mijn hele leven schrijf ik al dagboeken over mijn dagelijkse dingen. Mijn leven,  frustraties, mijn liefdes, mijn kinderen, mijn struggles als alleenstaande moeder,  mijn falen, mijn successen, mijn dromen, mijn prestaties…..noem maar op. Wat moet ik nou schrijven wat voor andere ook leuk is om lezen?

Naaktslakken

We zijn recent verhuisd naar een klein schalig dorpje vanuit een redelijk groter stadsleven. “Naaktslakken” lijken hier huisdieren bij bepaald vochtig weer. Vreselijk vind ik ze. Viezer dan muizen en angst aanjagender dan spinnen. Mijn dochter van 11 vraagt ineens vol overtuiging. Terwijl ik natuurlijk totaal zonder vorm van privacy op de WC zit te plassen. “Mama wat zijn naaktslakken in het Engels nou ‘Naked snols’?”. Het was maar dat ik al op de WC zat want u kunt zich vast wel indenken dat ik in mijn ‘broek plaste’ van het lachen. “Ja schat, alle naaktslakken zijn ‘snollen’!”


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥