Het is alweer bijna voorjaarsvakantie en daarmee is ook de lente onderweg. Wie past er beter bij de lente dan Maya de Bij? Doe je mee met de leuke winactie om haar op te zoeken?

Maya de Bij

Als kind was ik al helemaal weg van Maya de bij en haar vriendjes. Ik mocht het echt niet missen! Alleen was het toen heel anders weet je nog?

Nu een stukje opgefrist, met mooiere kleuren en strakker ontwerp is ook mijn kleinste dochter helemaal fan van Maya de Bij. Zeker geen straf om gezellig mee te kijken.

Plopsa Indoor Coevorden

Wij gaan heel graag naar Plopsa Indoor Coevorden, en nu is Maya de Bij er de hele voorjaarsvakantie! Van 18 februari tot en met 5 maart maken zij en haar vriendjes er een leuk feestje van.

Wat valt er allemaal te beleven?

  • Samen met Maya de Bij beleven alle Ploppertjes een superleuk avontuur tijdens de gratis liveshow.
  • Bezoekers ontmoeten hun favoriete Plopsa-helden tijdens Meet & Greets.
  • Om de dag feestelijk af te sluiten dansen jong en oud in een kleurrijke confettiregen
  • Uiteraard kunnen bezoekers zich steeds uitleven op de talrijke binnen-en buitenattracties.

Laten we dus maar hopen op mooi weer, zodat je ook lekker buiten kunt spelen!

WINACTIE!!

Ik geef samen met Plopsa Indoor Coevorden maar liefst 4 kaarten weg! Je wordt dan tussen 18 februari en 5 maart verwacht bij Plopsa Indoor Coevorden om een leuke dag te beleven.

Je kunt alleen vandaag meedoen, morgen maak ik de winnaar al bekend! 

Je doet mee door hier te reageren, of op social media. Delen is altijd een extra kans! De icoontjes staan hieronder die je allemaal kunt gebruiken.

Veel succes!!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love