Close
nagellak caption

Nagellak en ik= ramp

Ik ben dol op nagellak. Ik vind lange natuurlijke nagels prachtig. En ik zou het eigenlijk veel vaker willend dragen! Waarom het alleen op mijn teennagels gebeurd lees je hieronder..

Nagels lakken

Ik hou ervan mezelf goed te verzorgen, en mooie nagels horen daarbij. Ik ben opgevoed met hou je nagels altijd goed schoon, en zwarte randjes zijn een teken van armoede. De nagels goed schoon houden lukt mij nog wel, maar voor de nagels heb ik weinig geduld. Zo heb ik dus best wat potjes nagellak die claimen snel te drogen en niet meteen te chippen. Natuurlijk stoot ik binnen de minuut wel een vinger. Dit ligt dan niet aan de nagellak. Maar ze zijn over het algemeen niet geschikt voor de afwas, regelmatig douchen of zandtaartjes maken. Na een paar dagen is de helft er al weer af. Gelukkig heb ik op mijn tenen meer succes, maar die bouwen dan ook geen zandtaartjes of zo iets. Nou moet ik wel bekennen dat ik daar altijd snel nog een laagje over heen doe als het er niet meer uit ziet. Niemand die echt naar je voeten staart voor kleurverschil toch?nagellak caption

Mooi roze is niet lelijk

Laatst kreeg ik een heel mooi setje van Caption toegestuurd, van maar liefst 4 verschillende lakjes. Die moet je dan alle 4 tegelijk op doen, voor een mooi en langdurig effect. Ik heb serieus nog nooit zoveel nagellakjes tegelijk gebruikt, dus ik moest hier echt even voor gaan zitten. Ik heb het geduld van een goudvis, dus dit was echt wel een werkje.

nagellak caption
Met een volle 10 mijn manicure diploma gehaald, maar mijn eigen nagels dat lukt dan net niet ..

Wat ik erg mooi vind, en ook zeker vaker ga gebruiken, was het witte lakje. De kleur komt echt zoveel beter uit! Normaal moet ik daar zeker een paar keer voor lakken om een beetje de kleur van het flesje te krijgen. Aanrader dus. Ook hier kon ik niet wachten tot het helemaal droog was om mijn haar uit mijn ogen te halen en de telefoon onder het dekbed vandaan. Maar het droogt snel, dus de ramp was nog te overzien. De kleur was echt prachtig, en op mijn tenen bleef het zeker een week goed zitten. Op mijn vingers was het helaas voor mij nog geen wondermiddel. Voorlopig laat ik mijn vingernagels dus over het algemeen nog ongelakt, want ik vind geen nagellak mooier dan afgebrokkelde nagellak. Wat vind jij? En heb jij nog een goede tip?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

2 thoughts on “Nagellak en ik= ramp

  1. Zorg dat alles gedaan is, kinderen op bed, thee klaar, telefoon bij de hand en een leuke serie of tv herhaling paraat. Dan lakken en het komende uur niks doen (of aan manlief vragen haha).

  2. Oh, zoooo herkenbaar! Op de vingers is nagellak bij mij ook geen lang leven gegeven. Soms heb ik inderdaad dezelfde dag al stukjes er af (en dan niet eens omdat ik niet geduldig genoeg was, gewoon omdat het dan los laat.. Zo akelig! Op de tenen gaat het inderdaad wel goed gelukkig :). Ik heb dus helaas ook geen tip voor je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang