NAÏF skin care, voor de gevoelige huid

Hier in huis hebben we helaas allemaal een mega gevoelige huid.
In het begin gebruikte ik vooral de duurste merken die ik kon vinden, tot de goedkoopste merken die er zijn. Als er maar stond voor de gevoelige huid. Het maakt echt niet uit wat ik gebruik, ik zit standaard onder de vlekken en uitslag.
Sommige merken als Dermolin werken een tijdje heel goed, maar na een paar weken is het helaas weer raak. Jammer, want ik vond het product erg fijn.

Wat werkt dan wel?

Waar ik de minste uitslag van krijg, en hierbij ook de rest van het gezin, is bij baby artikelen. De jongste heeft ook daar moeite mee, maar zij reageert gelukkig goed op kokos olie. Zij heeft daarbij ook ergens een zware allergie wat veel eczeem oplevert, maar wat het precies kan zijn, zijn we nog niet achter. Hopelijk heeft ze niet zoals haar vader en ik, last van willekeurige allergie. Kan bij ons van het op andere moment veranderen. Fijn! Not!

Naïf skincare

Naïf skincare

Daar zijn we nu een paar weken mee bezig, dat is meestal de grens hier, maar so far so good. Het ruikt echt heerlijk ook gelukkig, en het is een vrij groen product. Er zit bijna geen rotzooi in, het is zo natuurlijk mogelijk gehouden. Maar wel dat je huid er niet van op hol slaat. Sommige natuurproducten moeten nl wel zo bewerkt worden dat ze even mee gaan zeg maar.

Welke producten vind jij fijn om te gebruiken?

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like