Het recept voor een natuurlijke make up remover

recept voor een natuurlijke make up remover

Na een avond je uit, zie je er vaak tegenop om je gezicht nog schoon te maken. Vooral als je aardig wat make up op hebt. Met deze natuurlijke make up remover is het er zo af.

Ik gebruik niet zoveel make up. Mijn gezicht heb ik er ook niet aan laten wennen, van jongs af aan koester ik hoe natuurlijker hoe beter. Wanneer ik iets speciaals heb dan maak ik me wel op. Maar dat doe ik zo subtiel mogelijk. Voor een fotoshoot of iets dergelijks is het een ander verhaal. Verder wanneer je mij in het dagelijks leven tegenkomt is zie je een kaal gezicht.

Maar er zijn vrouwen waarvan ik denk: “Welke clown heb jij beroofd van zijn masker?” Verschil met en zonder make up is gigantisch. Vrouwen kunnen mannen echt voor de gek houden op deze manier. Een goede vriend was met een bloedmooi meisje althans dat dacht hij naar huis gegaan. In de ochtend werd hij wakker naast haar ugly twin sister. Compleet ander persoon wenste hem goedemorgen. Hij is gevlucht.

Voordat ik verder afdwaal in de horror date verhalen. Make up kan prachtig zijn, en echt een gezicht opfrissen. Maar het moet er hoe dan ook af einde van de dag. Wil jij jouw gezicht op een natuurlijke manier reinigen en gelijk een vitamine boost geven. Wellicht dat je iets hebt aan mijn tip.

rozenwaterWat heb je nodig?

Flesje amandelolie

Flesje rozenwater

Giet de amandelolie bij het rozenwater in een flesje, of verdeel beide over de 2 flesjes. Schud dit goed. Druppel wat van de mix op een wattenschijfje en reinig je ogen als eerst. Dan met een nieuw schijfje rest van je gezicht. Je zal zien hoe snel de make up verwijderd zal zijn. En jouw gezicht voelt dan zo zacht, en ruikt ook nog eens heerlijk. Het is echt fijn wakker worden zo.

Voordeel: Het is snel, goedkoop en goed voor je huid!

Een beetje lente op je huid. Daar is het wel weer tijd voor vind je niet?

Succes!

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

2 thoughts on “Het recept voor een natuurlijke make up remover

Comments are closed.