Close
NB·CEUTICAL S.O.S. INSTANT RESCUE

NB·CEUTICAL S.O.S. INSTANT RESCUE: A guardian angel for your skin

Allergieën, verbranding, vervuiling, lage temperaturen, hoge temperaturen… alles kan irritatie veroorzaken. Je huid is en blijft een kwetsbaar en gevoelig orgaan. Het nieuwe NB Ceutical S.O.S Instant Rescue serum is je redder in nood.

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik heb flink snel last van uitslag en allergieën. Helemaal in de zomer gaat het los op mijn huid. Toen ik nog in Spanje woonde gebruikte ik vaak het merk NATURA BISSÉ, dit omdat het enorm zacht is voor de huid. Het was echt een verwennerij! Dit nieuwe product valt nu even buiten mijn budget, maar ik wil hem wel vermelden, want het is perfect voor de gevoelige huid, en staat nu op mijn wishlist.

NB Ceutical S.O.S Instant Rescue serum

Het verkoelende serum zorgt voor onmiddellijke verlichting. Vermindert de pijnsensatie, kalmeert en versterkt de beschermende barrière van de huid, zodat deze weerbaarder wordt. S.O.S. INSTANT RESCUE is een zeer effectieve formule met een mix van kalmerende en huidherstellende ingrediënten zoals Phytocutan® (calendula), ontwikkeld door een toonaangevend team van medisch specialisten. Dit is hét altijd-in-je-handtas-product voor noodsituaties. Het ultieme S.O.S-serum voor huidongemakken.

INGREDIËNTEN

  • Phytocutan® (5%) een gepatenteerd extract van calendula met zeer effectieve antiseptische, ontstekingsremmende, beschermende en litteken-verminderende eigenschappen. Ontwikkeld door een medisch team van Clínica Planas, een toonaangevend medisch centrum voor esthetische chirurgie in Barcelona.
  • Arnica Montana (7%) geeft een heerlijk kalmerend gevoel. Voorkomt het ontstaan van bultjes en littekens en vermindert de symptomen als deze toch zijn ontstaan. S.O.S. INSTANT RESCUE bevat
  • Sensorphine (3%), een gepatenteerde neuropeptide die de aanmaak van beta-endorfine (het geluksmolecuul!) stimuleert, zodat het gevoel van spanning, irritatie en pijn afneemt.
  • Organic aloe vera (2%) verfrist, kalmeert en verlicht. Deze uitzonderlijke moisturiser verbetert de weerstand van de gevoelige huid en vermindert irritatie.
  • Propolis extract bevat natuurlijk antibiotica en beschikt over antiseptische, ontstekingsremmende en littekenverminderende eigenschappen.
  • Tripeptide-10 Citrulline en Tripeptide-1 dragen bij aan reparatie van de beschadigde huid en stimuleren de natuurlijke weerstand van de huid zodat deze beter beschermd wordt tegen irritatie.

TOEPASSING
Breng aan op de geïrriteerde huid en masseer zachtjes in totdat de crème is geabsorbeerd. Breng zo vaak aan als nodig en gewenst.

OVER NATURA BISSÉ

Het familiebedrijf Natura Bissé lanceerde in 1979 vijf exclusieve crèmes voor vijf verschillende huidcondities. Deze waren het resultaat van grondig dermatologisch onderzoek en specifieke kennis over de werking van collageen en elastine op de gezondheid van de huid. In de jaren ‘90 kreeg het merk uit Barcelona ook vaste voet aan Amerikaanse bodem, zowel in de prominente warenhuizen als Bergdorf Goodman, Neiman Marcus en Barneys New York, als in de luxe hotels, spa’s en salons. Dankzij de baanbrekende behandelingen en innovatieve producten als de Glyco Peeling, de Diamond-collectie en de Inhibit-lijn heeft Natura Bissé inmiddels wereldwijd veel trouwe fans. In Londen is het o.a. verkrijgbaar in Harrods en in Hong Kong opende het merk een eigen flagship store.

 

Het serum is €115,- , best prijzig, maar soms is je huid het ook wel waard toch?

 

 

 

Tip! Tijdens Black Friday kun je voordelig beauty items shoppen!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang