Neem de tijd in de badkamer

Neem de tijd voor de badkamer

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar bij mij is de badkamer vrijwel de enige plek waar ik mij even kan afzonderen van de rest van het huis. Deur op slot, douche aan en even niks horen. Tijd voor een upgrade van de badkamer dus!

We lachen er heel hard om met zijn allen als we de videootjes zijn waar moeders stiekem snoepen op de WC, of hun hele hebben en houden meenemen naar de WC om daar 5 minuten in rust kunnen werken. Ik moet bekennen dat ik er ook rustig een uur ga zitten. Gewoon om even rust te nemen. Alleen vind ik de WC klein en benauwend en ga ik liever naar de douche.

Onder de douche komen al mijn gedachten vrij. Ik kom op briljante ideeën die het leven verbeteren en kunnen zorgen voor wereldvrede. Dat half uurtje in de badkamer is als een telefoon op de powercharger. Je laad weer even helemaal op. Je kunt er weer even tegenaan.

Neem de tijd voor de badkamer

De badkamer

Nu is onze badkamer een drama. Echt waar. Dat ding is oud en zou verbouwd worden toen we hier kwamen wonen, maar de boel werd overgekocht en zitten wij al 3 jaar met een badkamer die van ellende aan elkaar hangt. Lelijke rare blauwe tegeltjes, oude kranen, een straal van armoede onder de douche, overal vochtplekken die niet weg te spuiten of ventileren zijn.

Maar het is wel mijn ZEN plek. De deur kan op slot, en het bad is fijn. Heerlijk even onder water en gewoon niets horen. Ik heb dat nodig. Het is dat we gaan verhuizen binnen een paar jaar anders had ik heel graag een douchewand laten zetten. Die kunnen strak wit zijn, maar ook echt met een mooie achtergrond of andere mooie kleuren en patronen voor echt een luxe uitstraling in de badkamer.

Ik droom echt van die mooie stenen wasbakken met zo een hele lange spiegel ervoor. En van die houten kasten waarin je alles kunt opbergen. Ik weet nog in Engeland had iedereen tapijt in de badkamer, dat vond ik toen heel raar, maar eigenlijk was het best heel lekker zo op dat warme zachte tapijt te stappen. Is ook een stuk minder glad en scheelt wat halve hartaanvallen hier elke keer als ik uit bad stap.

Als het even kan zou ik graag wat planten in de badkamer hebben!

Voor nu houd ik het maar op het licht uit en wat kaarsjes rond de bad rand te zetten voor een relax momentje.

Lees ook: 27 Self Care tips om nu te doen! en De badkamer verbouwen | Doen of laten?

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like