De nette broek, die zit als een trainingsbroek

Weer zo een nieuwe trend waar ik helemaal mee kan leven! De nette broek, die zit als een trainingsbroek. Alsof je in je trainingsbroek op strata loopt, en er dan toch netjes uit ziet. Beter kan niet.

Mama en de trainingsbroek

Je weet het vast zelf, die ochtenden waar je al een half leven erop hebt zitten voor je überhaupt je kleding ook maar aan hebt kunnen trekken. Waar koffie per infuus moet komen, en dat het gewoon niks word. Je schiet in je joggingbroek, met een beetje mazzel gympen erbij. Anders zie ik er genoeg met slippers. Totaal ok mee in de zomer hoor! In de winter zijn ze prima te vervangen voor UGGS.

Je voelt je dan vaak wel een beetje ongemakkelijk tegenover de moeders die het wel voor elkaar hebben in de ochtend. Met prachtig wuivende haren, kittige hakjes en altijd tip top gekleed. Ik ben niet zo een moeder. Ik heb in de ochtend nooit zo een succes.

De nette broek die zit als een trainingsbroek

Wow. Gewoon wow. De eerste die ik kocht van dit soort broeken was van de Esprit. Het ziet er dus echt uit alsof je een nette broek aan hebt, maar het staat gewoon netjes. Heel handig om zo even aan te schieten. En ik heb het geprobeerd, met een leuk tshirt en slippers staat het heel zomers, en met een trui en een paar gympen zie je er opeens uit alsof je alle trends volgt.

Toevallig had ik die look bij een blogger gezien in Portugal en ik vond het helemaal geweldig. Het zit lekker, en het staat leuk. Ideaal. Je hoeft niet na te denken over een look of wat dan ook. En voor mij is dat echt een pluspunt in de ochtend hoor.

De sneakers

Ik vertelde je al over de sneakers die ik bij de broek aan heb getrokken, en ik durf te wedden dat jij er net zo verliefd op word als dat ik werd. Ze zijn natuurlijk ook wel best erg netjes, en zo kun je dus heel netjes broek en gympen aantrekken, en dan net doen alsof je moeite hebt gedaan.

De sneakers van Woden zijn een minimalistisch ontwerp. Rijke materialen. Sublieme pasvorm. Ze zitten dan ook echt super heerlijk. Van Scandinavische afkomst en dat merk je echt aan de afwerking. Een heel degelijk maar toch heel cool merk. Hetzelfde als bijvoorbeeld Esprit dus.

Mijn sneakers lijken helemaal gewoven, ze zijn daardoor lekker luchtig in de zomer, ondanks dat ze zwart zijn. Eventueel kunnen de zachte zolen ook vervangen worden door speciale zolen. Ik heb zelf de Bama Ultra Thin Gel Liners, die passen niet alleen in alle schoenen, ze verzachten ook de gevoelige hiel en de bal van de voet. Ik vind dat toch fijner in mijn schoenen. woden

Wat vind jij van de broeken en van de sneakers?Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

12 reacties op “De nette broek, die zit als een trainingsbroek”

  1. Pingback: Mijn kerstdiner kleding en zo verberg je die blubberbuik!

  2. Pingback: Pink Press ♡ Life style guide - Lekker makkelijke fashion tips voor als je het even niet meer weet!

  3. Moet er aan wennen maar vind vooral die broeken met het spijkerbroek uiterlijk erg leuk. Denk alleen dat het bij mij niet zal staan. Niet echt het type voor. Maar wie weet dat ik het ooit probeer.

  4. Jaa ik vind deze zo tof! Ze zitten heerlijk, maar zien er toch fashionable uit. De jeans versie is mijn favo!

  5. De broeken zijn niet echt mijn stijl. Ik vind het wel leuk om ze te zien icm leuke tops, maar voor mi is het niks. Ik vind de sneakers wel super leuk!

  6. Dat zijn hele mooie broeken. Ik zie nu heel veel meiden ermee lopen. Wat een trend is het geworden.

  7. Zowel de broeken als de sneakers erg leuk! Zelf zou ik ze met een leuke slipper of hakje dragen denk ik…

  8. Ik vind je sneakers echt tof. Aan de broeken moet ik al fashion nono natuurlijk heel erg wennen. Maar absoluut een pre dat ze zo comfortabel zitten.

  9. Ik vind de blauw jeans het mooist! Ik ben echt fan van kleding die comfortabel zit en mooi is 😀 Zelf vind ik de sneakers niet zo mooi, Maar de witte slippers/sandalen dan weer wel!

  10. Dit ziet er altijd erg gaaf en stylish uit, maar als ik het aan heb voel ik me totaal niet hip maar meer een hobbezak haha. Kwestie van goede styling en zelfvertrouwen denk ik

Reacties zijn uitgeschakeld.

%d bloggers liken dit: