Close
new fysic

Review | Afvallen met New Fysic

Het New Fysic dieet review. Hoe het werkt en waarom het werkt lees je hieronder

We worden steeds dikker

Je leest en ziet het steeds vaker in de media; de Nederlanders zijn te dik. Althans, niet alle 17 miljoen maar inmiddels wel meer dan de helft! Het aantal Nederlanders met een te hoog BMI ligt op dit moment al boven de 50%. Dat komt al aardig in de buurt van de Amerikaanse burgers die met 60% al bijna bovenaan de wereldranglijst staan.

Steeds meer mensen die te zwaar zijn beginnen dan ook met diëten, maar zonder dat ze precies weten waar ze nu eigenlijk mee bezig zijn. Er bestaat één feit in de wereld van de diëten; …lijnen maakt dik!

Waar het om gaat als je gewicht wilt verliezen is, dat je niét als een malle moet gaan lijnen; je moet je levensstijl qua voeding veranderen! Pas dan verlies je gewicht zonder dat de verloren kilo’s er weer in een korte periode aanzitten.

Afvallen met New Fysic

NewFysic heeft een afslankmethode ontwikkelt die blijvend gewichtsverlies beloofd en ook nog eens helemaal voor jou op maat! Geen streng dieet bij NewFysic, maar een bewustwording van de voeding die je tot je neemt. Op deze manier houd je het ook eenvoudig vol gedurende een lange periode; wat zeg ik, de rest van je leven!
We weten allemaal wel dat crash diëten een aanslag op je lichaam zijn. Afvallen met NewFysic daarentegen niet.

Bij NewFysic krijg je heerlijke recepten die zelfs door de minst ervaren keukenprinsessen (of prinsen) eenvoudig te bereiden zijn. Geen ingewikkelde ingrediënten maar gewoon producten die in de supermarkt te koop zijn. Daarnaast biedt NewFysic supplementen op natuurlijke basis aan, die het gewichtsverlies bevorderen en er voor zorgen dat er geen spiermassa verloren gaat. Het gaat onder andere om een aanvulling van aminozuren,vitamines en mineralen. Tevens is een heel sterk punt van NewFysic hun persoonlijke begeleiding. Komt er een moment dat je het even niet meer weet of heb je een moment van zwakte; je persoonlijk begeleider is er voor jou en al je vragen!

Tip: Doe nu mee met de zomer challenge van Jasper Alblas!

NewFysic heeft in Nederland inmiddels meer dan 40 vestigingen waar je je kunt aanmelden. Mocht er geen vestiging bij jou in de buurt zijn dan is het ook mogelijk om een online cursus te volgen. Je wordt dan uitstekend begeleid met behulp van een online coach, net zoals in een fysieke vestiging. Bovendien krijgt iedere cursist van NewFysic een op maat gemaakt voedingsplan. Dus ook voor jou zit er een programma bij!

De voor- en nadelen van New Fysic

De voordelen zijn natuurlijk dat je alles op maat krijgt. Je weet precies wat je moet afvallen, hoeveel je nog moet en wat je ervoor moet doen. Je krijgt alle hulp van een coach en dit kan ook gewoon online. Ze sturen je recepten met producten die je lekker vind, en vermijden de producten waar je niet tegen kunt. Ook krijg je de juiste vitamines, een vetverbrander en een drankje voor de vochtafvoer. Alles word helemaal op jouw behoeftes ingesteld. Makkelijker kan natuurlijk niet.

De nadelen vond ik zelf het slikken van zoveel vitamines. Ik ben geen pillen fan, en je kunt ook snel te veel binnen krijgen. Hier goed op letten! De recepten waren erg lekker, maar niet heel handig in een gezin met opgroeiende kinderen. Of je moet echt veel apart willen koken. Wij hebben de recepten dus af en toe aangepast naar wat voor een heel gezin werkt, en dan is het wel makkelijker toepasbaar.

Ken jij het New Fysic dieet al?

Review New Fysic Dieet

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang