Dit weekend heb ik weer een stapel events op de planning staan! De Modefabriek en de Kleine Fabriek, een boottochtje met bloggers en een modeshow. Dan moet ik natuurlijk wel visitekaartjes hebben!

Visitekaartjes

Ik ben zo een drama doos die ALTIJD haar kaartjes vergeet, en dan hoor ik van iedereen wat een leuke contacten ze hebben gekregen en delen allemaal enthousiast kaartjes uit. Ik vergeet ze meestal, maar vond ook vaak dan dat ze net niet pasten bij de situatie. In mijn enthousiasme was het dan net niet neutraal of duidelijk genoeg.

Nu heb ik dus sinds mei een nieuwe domein naam, en daar hoorde een nieuwe stijl en kaartjes bij. Ik mocht van de Fotofabriek nieuwe visitekaartjes laten maken, want die begrepen het probleem. In samenwerking met hun is alles netjes op zijn plek gezet. Ik had namelijk toch verkeerd uitgelijnd en zat dus met de helft van de tekst ernaast.

Ik had ook nog eens een heel ander logo, maar op de kaartjes vond ik het toch te kinderachtig of onprofessioneel, en heb dus een heel nieuw logo in elkaar gezet. Hier ben ik wel echt heel erg blij mee, het is zen en rustig. Net als de kaartjes.

Deze kan ik dus met een gerust hart uitdelen dit weekend!

De kleine fabriek

Hier kijk ik elke 6 maanden enorm naar uit. Nieuwe collecties, nieuwe merken, en altijd innovatief.

Veel nieuwe merken kozen deze zomer voor ‘MARKET by kleine fabriek’, maar ook de vertrouwde namen hebben geen moment getwijfeld. En de diversiteit van het aanbod wordt ook ieder seizoen groter, in schoenen bijvoorbeeld – denk aan Superga, New Balance, Gioseppo, Moschino, Donsje, Melissa en Atlanta Mocassin -, in accessoires – zoals

Hairclippy uit de USA of de tassen van Lässig uit Duitsland -, in de categorie home & gift – met het Nederlandse Koeka, Ness,BamBam en Eef Lillemor by Rillagorilla, en Done by Deer uit Denemarken -, en de grote favorieten: knuffels & speelgoed – Jellycat, Shanghai Toys, Tiger Tribe – te veel om op te noemen!

Als laatste dan toch nog even deze internationale kids fashion labels: Little Eleven Paris, Little Label, Tapete, Hatley, Bellerose, Like Flo, Monta Juniors, Repose AMS, Maed for Mini en Republic of Kids.

Dat is toch om te smullen!!

Het is samen met de Modefabriek, wat ongeveer hetzelfde is maar dan voor volwassenen. Altijd leuk heel veel hippe en trendy mensen, waar je lekker inspiratie kunt opdoen!

Ik ga ook nog naar de show van Spijkers en Spijkers, een trip door Rotterdam met Bloggers on Board, gaan we nog langs wat afspraken en sluiten we af met een lekker etentje van Wagamama – hiervan ook een winactie op Instagram volgende week!!- Gezellig samen met Jamey een hele dag.

Ik wens jou ook een heel fijn weekend!!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love