huishoudbeurs influencers

De nieuwe influencers van de Huishoudbeurs

Hoe leuk is dit dan!!! Samen met Jamey van beauty-unboxing.nl zijn wij uitgekozen om de aankomende maanden verslag te doen van alle nieuwtjes, producten en scoops van de Huishoudbeurs. 

huishoudbeursDe Huishoudbeurs

De Huishoudbeurs is niet meer weg te denken. Veel vrouwen kijken er een heel jaar naar uit en kunnen niet wachten op de volgende! Het is natuurlijk al lang niet meer echt alleen voor de huisvrouwen. Ook de health fanatics, de foodies, de fashionistas en de beauty freaks worden volop vertegenwoordigd.hhb-website-banner-1900x400-001

 • Er is een enorme beauty hal met alles op het gebied van schoonheid, haar en make up
 • De nieuwe health hal van vorig jaar komt zeker terug. Vorig jaar won ik er een hoela hoep wedstrijd, deed Keira mee met een aerobic class, en leerden we alles over lachen bijvoorbeeld.
 • Veel fashion. Heel veel fashion. Met geweldige aanbiedingen. Een echt shopping walhalla!
 • Eten, eten, en nog meer eten!!! Producten die nog niet in de winkel zijn, mega aanbiedingen, heeeel veel proeven en kopen. In de AziĂ« hal is nog meer eten, en ook allerlei producten uit AziĂ«. De 18+ hal is ook erg leuk. Behalve als je moet rijden… Maar oh oh wat een drank!
 • Natuurlijk zijn er ook best wel wat huishoudproducten, wat eigenlijk wel grappig/handig is om door heen te lopen en stiekem even goedkoop wasmiddel scoren.
 • Uiteraard zijn er heel veel optredens!
 • En niet vergeten voor de mama’s of mommy to be.. de 9 Maanden beurs!! Alles voor de nieuwe en aankomende ouders.

  In 2017 is het thema "Kleur"!
  In 2017 is het thema “Kleur”!

Als kind, als tiener en als twintiger moest ik altijd heel hard lachen om alle dames met trollies. -Ja, zo lang kom ik al op de Huishoudbeurs- Maar eigenlijk hebben ze groot gelijk. Je wilt alles wel kopen, en het is nou eenmaal veel te zwaar anders. Gelukkig hebben ze een grote opslag en kluisjes waar je veel kwijt kan, dus je mag de trolley ook thuis laten. Net nu ik een leuke roze op het oog had…

Op de pagina van de Huishoudbeurs houden wij jou op de hoogte zodra er iets nieuws te vertellen is! Ook zul je hier regelmatig wat terug vinden. Wij hebben er enorm zin in, ik hoop jij ook!!Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

5 reacties op “De nieuwe influencers van de Huishoudbeurs”

Reacties zijn uitgeschakeld.

%d bloggers liken dit: