Nop by Noppies | Kleding voor eigenzinnige kinderen | Betty

Heb je net als ik een kind in de basisschoolleeftijd dat net even anders is? Even anders wil zijn en dus het liefst niet gelijk is aan de massa? Dan is het voor jou net als voor mij waarschijnlijk niet altijd even gemakkelijk om de juiste kleding te shoppen. Dat draait namelijk iedere keer weer uit op een lange zoektocht. Of op zelf een poging doen om kinderkleding te maken die wel bij mijn kind in de smaak valt.

Dat lukt dus vaak niet. Waarom is er niet specifiek voor kinderen die net even anders willen zijn geen kledinglijn? Dat is wat ik lange tijd heb gedacht. Het is dat ik zelf niet zo creatief en ondernemend ben om een hele lijn kindermode te ontwerpen en te maken die aansluit bij dat wat mijn kind wil. Daarom was ik ook verrast toen notabene mijn eigen kind had ontdekt dat deze kinderkleding nu wel bestaat.

 

Be new, Be NOP

 

Kindermode met designs die je niet overal ziet. In kleuren die net afwijken van de trend. Met details die pas echt het onderscheid maken. Dat is waar mijn kind al tijden van droomt en waar nu een oplossing voor is gekomen. Be New, Be NOP schijnt de hit te worden, maar wel alleen voor basisschoolkinderen die net wat even eigenzinniger zijn dan de rest. Precies als mijn kind dus. De kans is groot dat je er nog niet eens wat van hebt gehoord. De lijn is net nieuw en heet NOP.

Het leuke is dat mijn kind net in het midden zit van de kledingmaten die via deze lijn ontwikkeld worden. De komende jaren hoef ik mij dus wat dat betreft geen zorgen te maken. Het is heerlijk om een kind te hebben dat eigenzinnig is en anders durft te zijn dan de rest. Dat is trouwens niet altijd gemakkelijk, want je anders durven opstellen als kind kan ook voor problemen zorgen. Dat hebben wij ook ondervonden, maar door het sterke karaktertje is dat langzaam voorbij gegaan. Het zelfvertrouwen is er in elk geval niet door aangetast. De blijdschap die ik zag op het gezicht van mijn kind met de melding dat er kleding komt die echt op het lijf geschreven is, vergeet ik voorlopig in elk geval niet. Of misschien wel nooit meer. NOP is van Noppies, mijn favoriete baby kleding merk heel toevallig!

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

4 gedachten over “Nop by Noppies | Kleding voor eigenzinnige kinderen | Betty”

  1. Ik vind noppies zo’n leuk merk! Ik heb al verschillende keren kleding voor de kids van mijn vriendinnen gekocht. En voor als ik zelf kids had zou ik ook zeker de halve collectie opkopen… hahah

  2. Het ziet er leuk uit, maar ik vind het niet echt heel anders dan de overige kinderkleding. Dus wat betreft onderscheidend, dat zie ik er niet zo aan af.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: