Het zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn, maar de trend van het moment is toch echt wel weer de off shoulder. Simpel gezegd: blote schouders. Het is dan ook wel echte zomer kleding

IMG 0297 - Trend alert! Off shoulder, oftewel met de schouders bloot!Blote schouders

Nu klink ik vast als een bejaarde, maar toen ik een twintiger was, waren de blote schouders ook echt in de mode. Mijn kast hing vol met tops en jurkjes met blote schouders. Eigenlijk ben ik daar nooit helemaal overheen gekomen. Ik heb nog steeds veel kleding met minimaal 1 schouder bloot.

Het is op de een of andere manier fijn dragen, en ik hou van de casual look. Met beide blote schouders kan het met een strak shirtje weer heel sexy zijn, maar met een wijde jurk zoals de jurk hieronder van Vero Moda jurken kan het ook weer erg romantisch staan.veromoda - Trend alert! Off shoulder, oftewel met de schouders bloot!

Verzorg je blote schouders

Voor de blote schouders look moet je wel een beetje moeite doen om het echt te laten shinen. Je kunt het natuurlijk ook gewoon zo aan, maar een mooie schouder maakt het net wat aantrekkelijker.

Tips!

  • Scrubben! Even goed je armen en schouders scrubben zodat ze mooi zacht en glad zijn. Zo verwijder je ook wat doffe huid namelijk.
  • Gebruik een lekkere lotion om je huid goed te hydrateren. Met een mooie shimmer er in is het een extra mooie look in de zon. Ik heb zelf net de Derma Spa – summer revived with soft shimmer body lotion van Dove. Is ook meteen een zelf bruiner voor een beetje kleur.
  • Vergeet vooral je decolleté niet mee te nemen, die is natuurlijk ook flink op display nu!
  • Een beetje bronzer langs je schouders en op je sleutelbeen zijn net sieraden. Geven echt dat beetje extra aan de look.IMG 0286 - Trend alert! Off shoulder, oftewel met de schouders bloot!

Hoe draag je de off shoulder look?

Dit is makkelijk want het is een heel draagbare look. Op een lekker wijde rok met grote oorringen, en cowboylaarzen. Op een jeans met gympen, met je korte broek en slippers. Alles kan. Het is een hele zachte en vrouwelijke look, en sexy zonder ordinair te zijn. Het past ook echt bij alle maten vrouw. De ideale look dus!

 

Winnen!!!

Ben jij ook zo een fan van de blote schouders? Ik mag zomaar een kortingscode van maar liefst 50€ weggeven van Sans Online!! Like ons op fb/insta en/of Twitter, en laat een reactie achter. Delen is altijd een extra kans.

Succes!! De winnaar heeft volgende week bericht.


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love