Close
gps horloge

De nachtmerrie van alle ouders: je kind kwijtraken

Het is de grootste nachtmerrie van iedere ouder: je kind kwijtraken.
Het zal je maar gebeuren. Je loopt in een drukke stad te shoppen naar leuke kinderkleding, of doet de wekelijkse boodschappen in het winkelcentrum. Je laat het handje van je kleintje even los om naar die aanbieding te kijken en grijpt daarna mis als je dat handje weer vast wilt pakken.

Je kijkt geschrokken om je heen en realiseert je dat je kindje niet meer naast je staat. De paniek slaat toe en je schreeuwt zijn naam terwijl je de winkelende menigte scant om te kijken of je de kleding herkent dat je hem even daarvoor nog had aangetrokken. De paniek wordt met de seconde groter, had je nu maar een middel waarmee je hem kunt lokaliseren. Goed nieuws, tegenwoordig bestaat zo’n middel.

Een leven met GPS

We leven in een tijd waarin technologie zich razendsnel ontwikkelt. We zijn met onze mobiele telefoons tot op een meter nauwkeurig te lokaliseren, en dat is handig. Zo weet je welke goede restaurants er bij jou in de buurt zitten, waar je mobiel zich bevindt als het gestolen is en waar de puber uithangt als ze zogenaamd op school is en de docente belt.

Deze technologie wordt zelfs ook toegepast om je pakketje te volgen als je iets online hebt bestelt, en nu dus ook verborgen in leuke gadgets en cadeaus waarmee je precies kunt zien waar je kind zich bevindt. Handig, en soms noodzakelijk, als je kleintje besluit om alleen op ontdekkingsreis te gaan.

Een leuk cadeau met een belangrijke functie

Er zijn vandaag de dag verschillende soorten armbandjes en horloges voor kinderen te verkrijgen die zijn voorzien van een GPS tracker. Leuk om te geven als kerst of verjaardagscadeau. Met dit cadeautje kan je met een geruster moederhart gaan shoppen, je kind is nu eenmaal sneller te vinden als het op een onbewaakt moment een rondje besluit te lopen.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat je zelf altijd de verantwoordelijkheid houdt om je kind in de gaten te houden, maar dat spreekt vanzelf hoop ik? Het is namelijk nog steeds geen bullet proof bescherming. Daar ben jij voor, maar alle beetjes helpen.one2track

De One2Track review

Ik kreeg pas de One2Track opgestuurd om eens te kijken wat ik er van vond. Grappig genoeg had ik dit bij de puber toen ze klein was echt goed kunnen gebruiken. Zij had nu zo een riem aan haar rugzak (sorry mop) omdat ze de hele wereld alleen wilde onderzoeken en alle kanten opschoot.

De kleinste is daar wat makkelijker (lees: banger. No way dat die zonder hand door de winkel gaat)in. Maar daarentegen wonen wij nu wel in Nederland, en heb ik het idee zijn toch meer beren op de weg. Ook vind ik naar een pretpark gaan nog steeds eng. Ik heb ooit eens uren naar Keira lopen zoeken die boven in een glijbaan zat..

En wat dacht je ervan als je op reis bent? Ik ben persoonlijk altijd net wat nerveuzer. Je bent toch in een vreemd land, en dat is altijd net even wat beter opletten.

Erg blij was ik dus met de One2Track!gps horloge

Wat kan de One2Track?

 • Het is een GPS telefoon horloge. Ze hebben dus een belfunctie waarmee met een druk op de knop gebeld kan worden naar een vooraf ingesteld nummer, zo kan je kleintje ook jou lokaliseren als hij in al zijn enthousiasme verdwaalt raakt op de speelgoedafdeling van het warenhuis. Het werkt simpel maar effectief.
 • Er is een One2Track app die je op je telefoon kunt zetten. Via de GPS tracking kun je precies zien waar je kindje is. Wat ik al zei is dit ook handig voor pubers die in het donker naar huis fietsen bijvoorbeeld na hun sportclubje.
 • Miya is dol op roze dus uiteraard hebben wij voor een roze gekozen. Maar ze zijn in meerdere kleuren te krijgen, en eventueel zwart voor de puber die alle kleuren stom vind. De bandjes zijn zacht en daardoor zit het ook lekker.
 • Het touch gedeelte en het instellen is erg simpel. Voor jou om in te stellen, en in gebruik voor het kind. Miya is 5.5 en kan hem zelf gebruiken.
 • De werking is in heel Europa.
 • Het is volledig prepaid en dus makkelijk op te waarderen
 • One2Track investeert veel in veiligheid aan haar producten. daar tegenover voldoen ze volledig aan de privacy wetgeving en wordt de data opgeslagen hier in Nederland.
 • Lees hier hoe het werkt!

Voor ons dus een heel fijn item om te hebben!

Die wil ik ook!

Zeg je van “Jeuh Juud! Wat een uitvinding, die wil ik ook!” Ga dan naar de website van one2track op www.one2track.nl. Speciaal voor de volgers hebben wij de kortingscode ‘PINK’. Vul je deze in bij de bestelling dan krijg je nu 10% extra korting bovenop de bestaande Feestdagenacties bij one2track. Deze actie loopt tot 1 december dus wacht niet te lang!

Ook kun je meedoen met mijn geweldige winactie en gewoon hier, op Insta of op Facebook reageren. Alle drie mag natuurlijk ook. Zorg wel dat je mij en One2Track (InstaFacebook)volgt op social media. De winnaar heeft over 2 weken persoonlijk bericht.

Succes!

one2track gps horloge

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

16 thoughts on “De nachtmerrie van alle ouders: je kind kwijtraken

 1. superhandig en geruststellend nu onze elise er graag even alleen in de buurt op uit trekt of alleen naar een vriendinnetje wil lopen. en zij voelt zich groot en stoer hiermee natuurlijk.

 2. Wat een fantastisch ding, Mijn dochter van 4 loopt altijd overal heen

 3. Ik doe mee voor mijn zoon. Dit zou mijn moederhart al veel rust geven. Een veiliger gevoel. Loslaten, ik had niet gedacht dat ik het er zo moeilijk mee zou hebben 😉

 4. Jaaa wat gaaf!! Mijn kleine meisje wordt alweer bijna 7 en steeds zelfstandiger. We zijn aan het oefenen met zelf naar dansles te lopen en het liefst wil ze zelf naar school lopen. Dit vind vooral mama erg spannend 🙈
  Zo’n mooi GPS horloge zou wel echt heel fijn zijn zeg! Niet alleen voor Noa een mooi cadeau, maar zeker ook voor deze (bezorgde) mama! 😉🍀

 5. Jeuh Juud, wat een uitvinding ;).
  Onze jongste zoon is ook altijd al zo’n spring in het veld geweest. Hij rent altijd alle kanten op. Dan is dit een enorm goede uitvinding, geen gestresst meer. Lijkt me geweldig

 6. Dit lijkt me zo handig!!
  Onze oudste dochter kan vanwege haar autisme niet zelfstandig buiten spelen…
  Ze is inmiddels 10 en wil zo graag!
  We moeten dit beetje bij beetje gaan oefenen en zo’n GPS track horloge zou voor ons heel veel uitkomst bieden! Dit geeft toch een beetje een veiliger gevoel! Ik ga duimen! 🤞🍀

 7. Ik ben mijn -toen driejarige- zoontje een keer kwijtgeraakt. Ik weet niet meer hoe lang, maar het duurde gevoelsmatig uren… Ik stond in de rij bij de kassa, draaide me om…. weg was ie. Het kan je zo gebeuren. Uiteindelijk hebben een paar vaders een jongetje gevonden die bij de speelgoedafdeling in zijn eentje op de grond zat naar speelgoed te staren. Een jongetje alleen… dat kan natuurlijk niet.. Ik was ze erg dankbaar!! Toen waren er nog geen GPS horloges… nu heb ik een vierjarige die ook graag van alles wil zien… Dus ik win er graag 1!

 8. Ik ben mijn zoon een keer twintig minuten kwijtgeraakt. Ik stond in de rij bij de kassa, draaide me om en weg was ie…. de supermarkt door geschreeuwd zo wat… uiteindelijk was hij naar een speelgoedwinkeltje gelopen (3 jaar) en daar vonden een paar vaders hem. Ik had bijna de politie gebeld… Dat is nu 8 jaar geleden, maar heb nu een vierjarige die ook graag alles wil zien… Toen waren die horloges er nog niet… Dus ik doe graag mee.

 9. Je moet er inderdaad niet aan denken dat je je kind kwijtraakt (letterlijk en figuurlijk). Dit kan al gauw gebeuren in de mensenmenigte.
  Ik heb een GPS-horloge met GPS-tracker voor kinderen al een tijdje op mijn lijstje. Ik heb een broer met een beperking en ik zou het wel heel fijn vinden om te “controleren” waar hij dagelijks is.
  Uiteraard ben ik bereid hierover te bloggen.

 10. het lijkt me geweldig om deze te winnen (wel in blauw mits mogelijk😉) afgelopen week nog zo een moment gehad samen met mijn zoon van 6 naar blijdorp en in een kwestie van 1 seconde weg. oei wat kreeg ik het warm. gelukkig stond mijn slimme vent gewoon heel cool te wachten bij de ingang van het giraffenverblijf op een in paniek geslagen mama😂😂.

 11. Dat is een heel handig horloge..voor een meisje van 9, die denkt dat ze al alles alleen kan of samen met vriendinnetjes en de wereld graag ontdekt.

 12. Wauw dat zie ik wel zitten! Onze dochter wil al heel veel maar inderdaad ik ben super bang om haar kwijt te raken. Dan is dit horloge natuurlijk geweldig.

 13. Ideaal voor onze jongste van drie zussen die wil door de wijk zwerven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang