Prachtig die sneeuw vandaag, echt mooi. Maar wat is het koud jongens!! Tijd dus om die onesie weer uit de kast te trekken, en met dikke sokken onder de dekens op de bank te kruipen met warme chocomel, of niet dan?

De onesie gaat maar niet weg!

Dennis schreef ooit een blog over zijn haat aan de onesie, en ik over mijn liefde voor de onesie. Die liefde is nooit weggegaan. En ondanks hevige protesten van Dennis en volgers, is de onesie ook iets wat gewoon niet weggaat. Als je dan die mooie Hunkemöller modellen speels ziet rennen op de reclames, dan is het volgens mij ook best wat meer geaccepteerd. Ik heb in ieder geval een hele dikke onesie bij de Hunkemöller gekocht om lekker te loungen!

IMG 0052 - Wat is het koud, tijd voor een nieuwe onesie en lounge tips!
Toch perfecte sokken voor dit koude weer?

De onesie voor het ultieme loungen

Kijk, normaal gesproken draag ik best wel werkkleding als ik thuis aan het werk ben. Niet serieus kantoor materiaal, maar wel een legging met een lang overhemd, of een pantalon met een shirtje ofzo. Maar nu het sneeuwt worden er andere maatregelen genomen. Ik zit echt in de allerwarmste onesie met mega warme sokken aan de eettafel te werken. Met de kachel heel hoog aan word ik altijd een beetje suf, dus die staat nu op 20c en dan gewoon heel lekker warm aangekleed. Niks knelt ook, en ik voel me er echt lekker in.

Normaal heb ik altijd een een body aan, maar ik kreeg een heel mooi setje van Doutzen Kroes, zo een zwart kanten gevalletje. Dat verwacht je niet onder zo een onesie, ik had dus een heel blij verraste man toen de onesie voor het slapen uit ging!

IMG 0176 - Wat is het koud, tijd voor een nieuwe onesie en lounge tips!
Mijn vriendin leende mijn onesie laatst ook even toen ze bevroeren de kinderen op school had afgezet. De aqua kleurige poef staat trouwens op TheDecorator.nl!

De onesie voor iedereen

Voor kleine babies is het heerlijk, maar ook kleine kinderen vinden het fantastisch. Het zit lekker, ze kunnen er makkelijk in spelen. Ideaal voor in huis vind ik. De puber duikt ook meteen in haar onesie zodra ze thuis komt uit school, lekker warm en super om in te chillen met haar laptop in haar kamer. Ook op de pyjama dagen naar school gaat ze altijd in een onesie, dat vind ze dan toch het leukst.

Met de aankomende lente dragen wij allemaal een soort van sportversie van de onesie… Na zwemles zie ik ook alle kinderen in mini teletubbies veranderen. Te schattig!  Draag jij wel eens een onesie?

the onesie onepiece - Wat is het koud, tijd voor een nieuwe onesie en lounge tips!
Deze onesie is van Onepiece, echt mijn favoriete merk op dit gebied. Ook super leuke zomerversies trouwens. Lekker om te chillen!

Tip! Lees hier het hilarische blog van Dennis over de Onesie, als tegengeluid op mijn eerste blog over de onesie….


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love