original onesie light grey  calypso coral 2 1440x2274 - De Onesie: Teletubbie of Fashion?
Fashion

De Onesie: Teletubbie of Fashion?

Zelf ben ik een enorme fan de Onesie, of zoals sommige mensen het noemen, het Teletubbie pak. In 2013 schreef ik er al een blog post over, nu ruim 2 jaar later staat die nog in mijn top 5 best gelezen posts. Dus ik denk dat jullie ze ook wel erg leuk vinden?

Hoe draag je de Onesie?

Toegegeven, de hele pakken zijn niet het meest sexy outfitje wat je aan kan doen. Zo zie ik sommige vrouwen hakken onder een Onesie aan hebben. Dat moet je niet willen, een Onesie is sportief en cool, daar draag je lekkere gympen bij. Het is ook echt een pak voor nu te dragen, wanneer het nog niet heel warm is, maar je ook niet echt meer een jas aan hoeft. Met een jas staat de Onesie gewoon niet vind ik zelf.
Ook raad ik aan om een maat groter te kopen dan je eigen maat, dit voor het extra baggy effect. Let er wel op dat je goed naar de maten kijkt, ze gaan per lengte en niet per confectiemaat nl.

Dit zijn mijn favorieten voor nu:

original onesie light grey  calypso coral 2 1440x2274 300x474 - De Onesie: Teletubbie of Fashion? sunny onesie navy 10 732x1156 300x474 - De Onesie: Teletubbie of Fashion?original onesie black zip 88 1440x2274 300x474 - De Onesie: Teletubbie of Fashion?

 

Onesie voor kinderen

Ook voor de jonge meiden staan er een paar hele leuke tussen. Perfect voor zo een dag lekker buitenspelen, of om in rond te hangen. Keira neemt ze het liefst mee naar de BSO, ze heeft daar elke week survival zwemmen, en dan vind ze het super fijn om een Onesie aan te doen ipv haar gewone kleding. Kleine Miya kan nog niet lopen, en broekjes en rokjes zitten gewoon echt niet fijn met kruipen alles verschuift en kruipt op. Zo heeft zij dus een flink aantal in haar kast hangen van verschillende merken.

 

In de nieuwe zomer collectie van Onesie zijn dit mijn favorieten!!

Krijg je al zin om te gaan shoppen? Ik heb een MEGA leuke korting van 20% voor je, met kortingscode PINKPRESS

 

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - De Onesie: Teletubbie of Fashion?
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

7 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: