De Onesie: Teletubbie of Fashion?

Zelf ben ik een enorme fan de Onesie, of zoals sommige mensen het noemen, het Teletubbie pak. In 2013 schreef ik er al een blog post over, nu ruim 2 jaar later staat die nog in mijn top 5 best gelezen posts. Dus ik denk dat jullie ze ook wel erg leuk vinden?

Hoe draag je de Onesie?

Toegegeven, de hele pakken zijn niet het meest sexy outfitje wat je aan kan doen. Zo zie ik sommige vrouwen hakken onder een Onesie aan hebben. Dat moet je niet willen, een Onesie is sportief en cool, daar draag je lekkere gympen bij. Het is ook echt een pak voor nu te dragen, wanneer het nog niet heel warm is, maar je ook niet echt meer een jas aan hoeft. Met een jas staat de Onesie gewoon niet vind ik zelf.
Ook raad ik aan om een maat groter te kopen dan je eigen maat, dit voor het extra baggy effect. Let er wel op dat je goed naar de maten kijkt, ze gaan per lengte en niet per confectiemaat nl.

Dit zijn mijn favorieten voor nu:

original_onesie_light_grey__calypso_coral_2_1440x2274 sunny_onesie_navy_10_732x1156original_onesie_black_zip_88_1440x2274

 

Onesie voor kinderen

Ook voor de jonge meiden staan er een paar hele leuke tussen. Perfect voor zo een dag lekker buitenspelen, of om in rond te hangen. Keira neemt ze het liefst mee naar de BSO, ze heeft daar elke week survival zwemmen, en dan vind ze het super fijn om een Onesie aan te doen ipv haar gewone kleding. Kleine Miya kan nog niet lopen, en broekjes en rokjes zitten gewoon echt niet fijn met kruipen alles verschuift en kruipt op. Zo heeft zij dus een flink aantal in haar kast hangen van verschillende merken.

 

In de nieuwe zomer collectie van Onesie zijn dit mijn favorieten!!

Krijg je al zin om te gaan shoppen? Ik heb een MEGA leuke korting van 20% voor je, met kortingscode PINKPRESS

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Mommy Loves Pink

  Geweldig toch de verschillende reacties!!! Het is duidelijk of wel of niet, niemand in het midden 🙂

 2. Mahwish

  Ik vind het supercute bij baby’s maar voor volwassenen… ik weet niet, ik vraag me af hoe je het doet als je naar de wc gaat, moet je het dan helemaal uittrekken?

 3. alexa

  dit is toch fantastisch! ik vind het echt heerlik zo’n pak en dan maar een teletubbie zijn hoor! no problem!

 4. Jamey

  Ik ben gek op onsies!!! alleen jammer dat ze zo duur zijn :O Bij de primark heb je ook hele leuke voor echt een fractie van die prijs.. Wel hele mooie modellen zeg!

 5. Josan

  Ik vind ze best prijzig voor een lelijk kledingstuk. Voor dat geld kleed ik mijn kinderen liever in iets anders.

 6. Vlijtig Liesje

  Ik vind de onesie een verschrikking! Helaas denken mijn dochters daar anders over…

%d bloggers liken dit: