Close
Mijn nieuwste shoplog voor de curvy vrouw

Online shoppen – Klaar voor de curvy look

Al weer een paar jaar ben ik nu op dieet. Er komt altijd van alles tussen. En dus kom ik weer meer aan. Nu heb ik eindelijk de truuk gevonden en dat is moderatie. Het is dus voorzichtig tijd geworden om weer eens lekker ouderwets te gaan shoppen.

Online shopping

Ik ben nog steeds geen fan van pas spiegels, dus ik shop lekker online. Waarom zijn passpiegels zo vreselijk trouwens? Is het dat als je er te mooi uit ziet, en het thuis wat minder is, mensen eerder terug brengen? Het lijkt mij toch dat als je er vreselijk uit ziet in een winkel, dat je hard de winkel – zonder aankopen – uit rent. Ik wel in ieder geval. Vreselijk, zoveel putten en rollen heb ik niet in mijn eigen spiegel. En die kringen? Die waren toch echt minder? Misschien moet ik mijn spiegel een keer poetsen, maar ik blijf liever in ontkenning.

Maar goed, ik dwaal af. Online shoppen dus. Als het niet past, stuur je het terug, en je kunt gewoon voor je eigen spiegel passen. In goed licht. Ik vind het geweldig. ook omdat ik dan de drukte vermijd, en ik rustig kan winkelen zonder kinderen die jengelen, of een dochter die je aankijkt of je niet wijs bent als je dat leuke shirtje pakt. “Mam, echt?” . Knappe vrouw die het shirtje dan nog gaat passen.dressing my size : shoppen voor de curvy vrouw

Shorts, tops en jurkjes

Ik ben wel van het hele makkelijke, en doe mijn best om het een beetje te kunnen combineren. Shorts vind ik echt heel fijn, en ook lekker losse jeans vind ik heerlijk. Een goed voorbeeld is een geisha broek. Die hebben een hele zachte kwaliteit en dat vind ik zelf heel fijn. Kleding moet mooi zijn, maar ook lekker zitten vind ik.

Strakke shirts vind ik nu nog niet geweldig, vooral in de zomer word ik daar heel ongemakkelijk van. Zo heb ik een lekker ruime geisha blouse. Dat is een soort van tuniek en past over mijn jeans, shorts of gewoon over een bikini.

Een tijdje terug was ik met mijn super slanke vriendin een paar dagen op een workation. We gingen lekker veel foto’s maken en samen werken. Ook pasten wij dus elkaars kleding. Ik dacht dat het huilen zou worden, maar het viel reuze mee. Ik paste echt wel een paar maatjes kleiner dan ik dacht. Zonder dat het er raar uit zag. Nu heb ik dus voor de zomer ook maar wat jurkjes en jumpsuits besteld die niet oversized zijn. Het moet nog binnen komen, maar voor nu heb ik er een goed gevoel over. Ik laat je wel weten als het niet past en ik op iemand zijn schouder moet uithuilen.

Jumpsuits en leggings

Op het moment kleed ik mij eigenlijk alleen nog in jumpsuits en leggings. Dit zit nu het lekkerst. Ik vind een legging met een oversized shirt nog het fijnst. Het liefst met gympen of korte zwarte laarsjes. Alles is zwart dus dan heb je toch nog een beetje dat rock idee ofzo. Jumpsuits draag ik vaak als ik naar een meeting moet. Ik heb van die nette varianten en dan zie ik er dus netjes uit, zonder dat alles te strak of benauwend is. Ik weet dat je wat voller ook echt super sexy en mooi kunt kleding, maar bij mij zit het voornamelijk op mijn buik en dat geeft gewoon een ander zicht. Ik lijk heel snel hoogzwanger.

Ik heb wel dus gisteren een wat slankere jumpsuit besteld, van tijgerprint nog wel, maar 1 die iets minder wijd is dan ik normaal heb. Gewoon zodat ik iets meer vormen heb, maar ook met het oog op dat het afvallen nu beter gaat. Natuurlijk heb ik ook een oversized jumpsuit besteld, want dan weet ik in ieder geval zeker dat 1 van de 2 goed gaat zitten.

Hoe doe jij het met shoppen?

Ik ben serieus echt zoekende in wat ik wel en niet pas. Wat ik kan dragen en wat echt geen gezicht is. Zoveel wat vollere vrouwen die er fantastisch uitzien elke dag, dus van jullie kan ik zeker echt tips gebruiken. Waar moet ik shoppen, welke vormen staan leuk, wel een printje of juist niet? Ik heb het er best moeilijk mee, dus tips in de comments zou ik helemaal geweldig vinden!

lekkere comfortabele mode voor de curvy vrouw

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang