Waarom ik zo hou van online shoppen?

online shopping 1 - Waarom ik zo hou van online shoppen?

Online shoppen; ik moest er vroeger niet aan denken.

Ik vond het allemaal maar raar, en wilde liever in een winkel kleding passen bijvoorbeeld. Dat is nu wel helemaal anders. I love online shoppen! 

Online shoppen

Veel mensen vinden het toch nog spannend om online te winkelen. Is de site wel betrouwbaar, krijg je het product wel, en wat als je niet tevreden bent? Hierom 5 tips:

 1. Check reviews over de site. Kleine moeite, en het scheelt je ellende achteraf.
 2. Vergelijk prijzen. Je bent toch online, en het kan je soms echt heel veel schelen.
 3. Heb je iets snel nodig, bijvoorbeeld een jurkje voor oud en nieuw, bestel dan in 2 maten. Dan kun je altijd 1 terug sturen, en zit je niet zonder jurkje op het laatste moment.
 4. Let op de shipping tijden! Niet iedereen stuurt de volgende dag.. Kijk ook naar de shipping prijzen en opties, die kunnen soms al het verschil maken.
 5. Denk logisch na. Een wasmachine van €1 is waarschijnlijk geen echte maar voor poppen. Als de prijs echt belachelijk laag is, kijk even goed naar de maten. Verwacht ook geen top kwaliteit voor zulke prijzen. Vooral Ali en Wish hebben fantastische prijzen, maar niet alles is van A kwaliteit. Als je dat ook niet verwacht voorkomt het teleurstellingen. Bovendien is de ene webshop op die sites de andere niet. Ook daar is het slim om naar reviews te kijken.

Kun je alles online shoppen?

Eigenlijk wel. Ik kan zo snel niets bedenken wat je niet online kunt kopen. Het fijne is dat alles gewoon thuis gebracht wordt, en je niet meer die drukke straten in hoeft. Natuurlijk zijn de winkelstraten gezellig en zo. Maar zelf krijg ik het heel benauwd in al die drukke winkels, en die mensen die zo duwen en lange rijen. Ik zit dan liever op mijn bank met een bakkie koffie en dan van alles aan te klikken. Echt de meest relaxte manier van shoppen. Ik heb KPN internet, dus het gaat nog lekker snel ook.

Mijn favoriete webshops

Ik shop echt best wel veel online, maar er zijn 3 webshops waar ik toch wel het meeste bestel.

 1. Body & Fit Al mijn vitamines, shakes en proteinbars koop ik hier. Ze hebben een super vegan shake met echt heel veel groente erin bijvoorbeeld. Ideaal voor stress periodes en ik wat meer energie nodig heb.
 2. Bol.com Echt de site waar ik van alles haal. Van speelgoed tot boeken, koptelefoons of telefoon hoesjes. Zelfs wasbare luiers heb ik daar besteld. Zo handig!
 3. HM.com Gevaarlijke site, want ik bestel altijd te veel. Maar het is wel mijn favoriete winkel. Helemaal nu de meiden 2 maten per maand lijken te groeien…

Hou jij ook zo van online shoppen?

ONLINE shopping - Waarom ik zo hou van online shoppen?

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

13 comments on “Waarom ik zo hou van online shoppen?

 1. Eerst wilde ik nooit iets online kopen, maar inmiddels koop ik regelmatig m’n kleding online. En zoals je zegt, online kun je veel makkelijker prijzen vergelijken!

 2. Zelf vind ik voor kleding het fijner om het in de winkel te passen maar online shoppen vind ik geweldig.

 3. bol.com is ook mijn favoriete webshop. Ik koop er cd’s, dvd’s en boeken. 😉 Ik vind online shoppen gewoon vele gemakkelijker.

 4. Vooral rond de feestdagen shop ik graag online. Ik heb een hekel aan die overvolle winkels en Sint- of kerststress, dus wat dat betreft was Bol.com dit jaar weer uitkomst 😀

 5. hahaha ik ken dat… ik “moet”morgen met dochter shoppen, die wil dan echt in winkels en zo en doet er UUUUREN over..

 6. Ik shop voornamelijk online. Heb de energie ook niet om een hele dag de stad in te gaan in de drukte maar vind het ook veel handiger. Lekker alles rustig bekijken online en thuis passen.

 7. Herkenbaar! Ben ook zo’n online shopper. Alleen voor make up en dingen in huis ga ik wel life shoppen, om het te kunnen zien, voele en proberen enzo.

 8. Ik shop veel online inderdaad. Zo handig als, zeker omdat ik niet graag meer twee kleine kinderen de stad in ga voor kleding oid.

 9. Ik vind het ook ideaal! Vond het altijd zo frustrerend dat je in de winkel iets leuks ziet maar vervolgens zit de juiste maat er niet meer bij.bij online shops vul je gewoon de maten in. Vooral met schoenen vind ik dat fijn.

 10. Ik vind het ook heerlijk! Geen rijen, de hele collectie verkrijgbaar (meer keuze) en lekker op de bank met warme voetjes. Wel kijk ik altijd wat de retourprocedure en de kosten hiervan zijn.

 11. Oh, ik voel je zo qua online shoppen! Ik haat veel mensen en wachten in een rij. Online shoppen is dus heaven voor mij haha. Ik heb vorige week geprobeerd te shoppen in echte winkels, maar na twee uur was ik het zat, haha

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: