Close
Ontdek de Tijdloze Rust en Vernieuwing bij Thermae 2000

Ontdek de Tijdloze Rust en Vernieuwing bij Thermae 2000

Welkom bij Thermae 2000, het oudste wellnesscentrum van Nederland dat al sinds 1989 garant staat voor ultieme ontspanning en plezier. Hier, in het schilderachtige Valkenburg, vind je een paradijselijk toevluchtsoord waar rust en vernieuwing hand in hand gaan. Met zijn thermale water uit eigen bron, energetische piramides en een uitzicht dat je doet denken aan een exotische vakantie, is Thermae 2000 hipper dan ooit tevoren.

Offline Ontsnapping in Stijl

In deze snelle, digitale wereld waarin we leven, is offline welzijn van onschatbare waarde. Jij begrijpt dit als geen ander. Hier draait alles om de filosofie van “Mens Sana in Corpore Sano” – een gezonde geest in een gezond lichaam. Dit wellnessresort biedt een unieke oase van rust waar je je kunt onderdompelen in pure ontspanning. Verwen jezelf met de luxueuze wellnessfaciliteiten die zijn gebaseerd op de eigen bronnen, waar het thermaal water op maar liefst 381 meter diepte onder de Cauberg stroomt. Met een overvloed aan binnen- en buitenbaden kun je hier genieten van maar liefst 1627 m3 puur water.

Tijdloze Rust en Vernieuwing Hand in Hand

Het wellnesswalhalla van Valkenburg, heeft een rijke geschiedenis van bijna 35 jaar. Het begon oorspronkelijk als een kuuroord op de Cauberg, opgericht door twee gepassioneerde fysiotherapeuten die geloofden in de helende kracht van het thermale water. Nu heeft het wellnesscentrum zich ontwikkeld tot een waar paradijs voor zowel locals als toeristen. Het biedt niet alleen recreatieve faciliteiten, maar ook een viersterren wellnesshotel met 62 kamers en suites. Thermae 2000 is werkelijk een bron van goed leven.

Energiek Genius van Thermae 2000

Bij Thermae 2000 voel je de energie door je hele lichaam stromen. De opvallende piramide die boven het complex uittorent, heeft een bijzondere betekenis. Met haar perfecte hoek van 52 graden en gouden punt doorboort ze de lucht in alle windrichtingen. Dit creëert een magische energie die voelbaar is, vooral wanneer je de trap naar de top beklimt. Op dit punt bereik je een bijzondere gewaarwording die je geest kalmeert en tot rust brengt. De piramide is ook de ideale plek voor intense meditaties en wekelijkse yogalessen.

Maar dat is niet alles. In 2019 opende Thermae 2000 Infinitum, een adembenemend gebouw met een spectaculair uitzicht op het glooiende Heuvelland. Met 7 rustruimtes en een panoramasauna voel je je hier alsof je op vakantie bent in het buitenland.

Thermae 2000 – Altijd in Beweging

Thermae 2000 staat nooit stil als het gaat om vernieuwing en innovatie. Onlangs introduceerden ze unieke en succesvolle bier- en wijnbaden, waar je kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht over het Limburgse heuvelland terwijl je ondergedompeld bent in een bad vol heerlijke drank. En er staat nog meer op de planning: binnenkort kun je jezelf onderdompelen in ijsbaden, een echte gezondheidstrend waarbij de kou je immuunsysteem een boost geeft. Thermae 2000 blijft altijd vooroplopen en biedt jou de meest trendy en unieke wellnesservaringen.

Tijdloze Rust en Vernieuwing bij Thermae 2000

Cum Laude voor Waterkwaliteit

Het geheim achter het succes van Thermae 2000 ligt in de bron. Op een diepte van 381 meter hebben twee visionaire fysiotherapeuten het heilzame thermale water ontdekt dat afkomstig is uit een onderaards meer dat zich uitstrekt tot in de vulkanische gebieden van Duitsland. Dit water, dat maar liefst 40.000 jaar lang afgesloten is geweest van de meteorologische kringloop, is puur en vrij van verontreinigingen. Het is een ware bron van mineralen en heeft zelfs het prestigieuze Duitse keurpredicaat “Ursprünglich rein” ontvangen, een cum laude voor water. Zelfs het drinkwater in Thermae 2000 is afkomstig van zoetwaterbronnen op 80 meter diepte, dezelfde lagen als de beroemde SPA-bronnen die al jaren bekendstaan om hun zuiverheid.

Thermae 2000 – Een Reis naar het Beste Leven

Thermae 2000 blijft trouw aan zijn oorspronkelijke visie. Het was oorspronkelijk een kuuroord opgericht door fysiotherapeuten die geloofden in de helende kracht van het thermale water. Nu, vele jaren later, is het nog steeds mogelijk om behandelingen te ondergaan in het thermaal water dankzij de fysiotherapeuten van Fysio Thermae. Het is een plek waar je je lichaam en geest kunt laten genezen en verjongen.

Stap in de Energieke Wereld van Thermae 2000

Thermae 2000 is niet alleen een plek van rust en vernieuwing, maar ook een plek waar je de energie door je aderen voelt stromen. Van de magische piramides tot het adembenemende Infinitum, Thermae 2000 is een bron van positieve energie. Hier kun je ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en jezelf onderdompelen in luxe en ontspanning.

Thermae 2000 – Jouw Ultieme Wellnessbestemming

Met binnenbaden, buitenbaden, (panorama)sauna’s, whirlpools, rustruimtes, belevingen, meerdere restaurants, een fysiopraktijk, een beautysalon en een wellnesshotel, heeft Thermae 2000 alles wat je nodig hebt voor een perfecte wellnessdag. Het biedt de ideale setting om je geest te ontspannen en je lichaam in balans te brengen. De faciliteiten zijn constant in ontwikkeling om de kwaliteit van het wellnessresort op het hoogste niveau te houden. Een van de meest recente toevoegingen zijn de bierbaden, waar je kunt genieten van een ontspannend bad gevuld met bier, terwijl je uitkijkt over het prachtige Limburgse heuvelland.

Boek hier!

About Ailana

Externe bloggers van PinkPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang