Close
ontspannen voor de tv

Even een avondje ontspannen voor de TV

Even ontspannen voor de TV is zo relaxed. Gedachten op nul, en lekker meeleven met de drama van een ander. Lachen om domme grappen of de spanning op 100. Het is ook een moment waarop je gewoon niets hoeft te doen. Gewoon zitten en kijken. Soms zijn we zo bezig met van alles te moeten en doen, dat die pauze soms heel welkom is! Laten we het zo relaxed maken als mogelijk, dus check de tips hieronder!

1. Alles in één

Niets zo vervelend dan wanneer je een serie of een film aan het kijken bent en je verbinding van de tv wegvalt. Dit soort dingen gebeuren altijd op de momenten dat je het niet kunt gebruiken. Sluit daarom je internet bellen tv abonnement af bij één provider en neem een alles in één pakket. Zorg dat je goed de reviews naleest en kies voor een provider die te vertrouwen is. Op die manier ben jij verzekerd van een fijne verbinding, zowel voor je tv als je internet en kun je vaak ook nog eens lekker veel bellen. Dit alles is dan ook nog goedkoper i.v.m. de pakketprijs. Alleen maar voordelen dus!

2. Kruip ontspannen voor de TV onder een lekker dekentje

Onmisbaar, zelfs in de zomer bij velen, is het bekende dekentje. ’s Avonds kruipen we allemaal lekker op de bank met ons dekentje. Of het nu hartje winter is of midden in de zomer, dat maakt ons niet uit. We genieten van dat momentje cocoonen. Kies een lekker zacht en fluffy exemplaar uit, want hiermee is het extra genieten! Ik zelf heb op het moment een gebreide zwaartedeken die goed helpt bij anxiety en wordt er helemaal rustig van. Is het echt te warm dan zijn de hamamdoeken super fijn.

ontspannen voor de tv

3. Lekkers bij de hand

Wat lekkers bij de hand is altijd een goed idee. Zorg dat er een lekker drankje voor je klaar staat, het liefst binnen handbereik. Dat kan variëren van een lekkere warme kop thee tot een ijskoude cola of sapje. Zet het op een bijzettafeltje dat je kort tegen de bank kunt schuiven, want zo hoef je niet eens op te staan om een slokje te nemen. Beter nog: wanneer je bank zich ervoor leent zet je het op een stevige onderzetter op de bank! Neem er een bakje met gezonde nootjes of komkommer bij en je bent meteen goed verantwoord bezig. Of wat dacht je van onze tips voor lekkere hapjes? 

4. Mijn top 5 series van het moment

Met zoveel nieuws dat steeds online komt is het natuurlijk lastig kiezen. Ik kijk ook ontzettend veel TV. Of heel eerlijk, ik werk gewoon het lekkerst als de TV aan staat. Voor interieur blogs staat er standaard een makelaars serie op bijvoorbeeld. Het helpt ook mijn stemming aan te passen. Als ik een positief artikel wil schrijven dan kijk ik lekker positieve series of films. Als ik een beetje chagrijnig ben dan houd ik het meest van sci-fi.

Voor een avondje ontspannen voor de TV kijk ik op dit moment graag naar:

  • Virgin River op Netflix. De omgeving is zo mooi, en er is drama, maar niet te veel dat het vervelend is. Het kijkt gewoon heel lekker weg.
  • The Resident. Deze is op Net5 en op Disney+. Het is echt mijn favoriete ziekenhuis serie. En nee, niet alleen omdat vrijwel iedereen echt knap is. Het gaat naast het gebruikelijke doktersdrama ook om de politieke kant van geld en bedrog.
  • The Legends of Tomorrow op Netflix. Hier komen heel veel superhelden in voorbij. De hoofdrollen zijn weggelegd voor de outcast van de superhelden, samen met de acteurs van Breaking Bad. Ze reizen door alle tijden om events te veranderen.
  • The Bold Type op Amazon, Videoland en Netflix. Echt een serie over vriendinnen in de magazine wereld. Ze pakken alle vrouwen onderwerpen aan, en gaan er echt anders mee om dan de meeste series. Serieus een aanrader!
  • The Serpent op Netflix. Oh deze is zo belachelijk spannend! En dan de kleding…. de styling, de dialogen. Geweldig!
  • Lees hier meer tips voor series!

En denk eraan, iedereen heeft af en toe pauze nodig, dus voel je niet schuldig als je lekker een serie kijkt in plaats van de afwas te doen of iets anders nuttigs. Dit is net zo belangrijk!

Liefs♥

relaxen voor de tv

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang