Close

Onze tips voor luxe dameshorloges

Als het om horloges gaat is er natuurlijk enorm veel keuze. Je hebt hele goedkope en dus budget varianten, maar ook duurdere horloges die meteen een goede investering zijn. Nu de feestdagen er weer aankomen is het tijd voor wat leuke cadeau inspiratie en een mooi en luxe horloge is dan natuurlijk een heel goed idee. Mocht je dus op zoek zijn naar een mooi cadeau voor een dierbaar iemand? In dit artikel geven we je wat fijne tips!

Omega

Het luxe en kwalitatieve merk Omega mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje met tips voor luxe dameshorloges. Een Omega horloge voor dames is een hele goede investering. Ze zijn best wel duur, maar ze behouden wel hun waarde in de loop van de tijd. Bij Omega hebben ze allemaal verschillende lijnen, waarvan wij ‘De Ville’ heel mooi en klassiek vinden. De klassieke wijzerplaat i.c.m. het leren bandje stralen klasse uit. De Omega is net als de Cartier een merk die iedereen wel kent, en ook weet wat je draagt als je het ziet. Sommige merken hebben gewoon dat tijdloze, unieke, en klassieke kenmerk die je meteen herkent.

Cartier

Een horloge en een sieraad in één heb je met Cartier. Een Cartier horloge voor dames is een goed idee wanneer de persoon in kwestie van mooie sieraden houdt. Hiermee sla je namelijk twee vliegen in één klap. Het gouden Panthère horloge bijvoorbeeld is onwijs mooi, klassiek en heel elegant door zijn rechthoekige vorm i.c.m. schakelband. Cartier staat natuurlijk synoniem voor luxe en klasse. Ze zeggen dat je klasse niet kunt kopen, maar met Cartier ben je al een heel eind op weg.

Guess

Ga je shoppen voor iemand die van wat meer opvallends houdt, dan is een horloge van Guess zeker leuk. Deze horloges zijn ook lekker vrouwelijk en hebben veelal diamantjes. Ze stralen ook luxe en decadentie uit, maar vallen een stuk lager uit qua budget dan bijvoorbeeld een Cartier. Het is daarmee ook een fijn merk om sieraden van cadeau te doen voor de jongere meiden.

Waarom een luxe horloge kopen?

Een horloge is meestal niet voor even. Natuurlijk heb je de sportwatch die zo nu en dan echt een upgrade nodig heeft, maar de luxe dameshorloges zijn om heel lang mee te gaan. Zelfs zo lang dat er heel wat erfstukken van ouder op kind zijn doorgegeven. Laatst zag ik in een film een horloge die al 5 generaties in de familie was, van vrouw op vrouw overgedragen. Dat is mooi. Een mooi klassiek horloge blijft ook altijd mooi en ze zijn uiteraard tijdloos. Je moet het dan ook zien als sieraad en niet als handig hebbedingetje.

Praktisch gezien in de tijd waarin sparen op de bank niet veel aan waarde stijgt meer, doen luxe horloges dat vaak wel. Na een aantal jaar kunnen ze veel meer waard zijn dan waar je het voor hebt gekocht. Dat is nog eens een duurzame investering!

Een luxe horloge is de ultieme verwennerij voor jezelf, of om cadeau te doen aan een geliefde.

About Jolanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang