Close

#OOTD – Hoe oranje een outfit op kan fleuren

Oranje zeg je? Ja, oranje. Ik denk eigenlijk ook meteen aan Koningsdag, maar dat hoeft helemaal niet! Oranje valt ook onder de prachte bruin tinten en bijvoorbeeld koraal. Het maakt een bijvoorbeeld zwarte outfit net wat vrolijker. Ik bestelde dus een paar sandalen in oranje tinten.

La Strada dames sandalen

De tijd van 300 paar hoge hakken in mijn kast in heel lang al voorbij, net als al die feesten waarbij ik die droeg. tegenwoordig ga ik liever naar een festival bijvoorbeeld, en daar zijn hakken ook niet handig. En om altijd maar op slippers te gaan vind ik ook weer zo een dingetje.
Ik mocht bij Nelson een paar schoenen uitzoeken, en op een van de feautured foto’s had het model deze oranje strappy sandalen aan. En ik was meteen verliefd. Ik ben eigenlijk niet zo van felle kleuren, maar omdat ik zoveel zwart draag, kan ik de boel met de schoenen een beetje opvrolijken.

Ik heb hier de sandalen gecombineerd met een wijd shirtje en rok van de HM, de bril is van Polette. Het armbandje is gemaakt door Keira, en mijn haar door mijn vriendin. We zijn die dag naar het Wekeromse Zand in Lunteren geweest. Zo zie je meteen hoe de sandalen staan als je lekker op vakantie gaat en lekker naar het strand wilt. Op een terrasje staan ze ook vast prachtig. Als je net als ik niet te veel wilt pakken, dan zijn deze ideaal want nemen totaal geen ruimte in je koffer in, en je kunt ze overal bij combineren. De La Strada sandalen zijn echt enorm comfortabel, maar door de straps zien ze er weer helemaal boho uit. Zoals je ziet past oranje heel goed in dit soort sandalen, ze geven het echt iets zomers, en mocht je straks bruin worden, dan valt het extra op. Er zit een gemakkelijke rits van achter, dus je hebt ze ook zo aan. Het voetbed is van imitatieleer.

Hoe vind jij de sandalen? Ik neem ze in ieder geval mee naar Ibiza volgende week!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang