Op zoek naar StarLily

Afgelopen zondag was er een heel mysterieus event. We gingen namelijk met zijn allen het magische bos in om de Eenhoorn StarLily te vinden.

star1StarLily

Deze schattige, zachte en interactieve eenhoorn is de droom van elk meisje! Ze beweegt, praat, zingt en toont haar gevoelens voor haar speelvriendinnetje doordat haar hoorn oplicht in verschillende kleuren.

Met de gratis app kan je haar voeren, verzorgen en nog veel meer!  StarLily is gewoon  té schattig!

Star Lily heeft een schitterende hoorn die oplicht in verschillende kleuren,  fladderende vleugels en ze kan staan, zitten én liggen. Ze heeft verschillende sensoren, waardoor ze reageert op aanraking en beweging. Voer StarLily de suikeraardbei en vlecht of kam haar manen. Hoe meer je met haar speelt, des te sterker worden haar krachten. Starlily merkt wanneer jij bij haar in de buurt bent en kan meer dan 100 verschillende geluiden en bewegingen maken. Deze magische eenhoorn heeft zelfs een eigen app waardoor spelen nog leuker wordt.

star2

Tijdens de zoektocht werden we verwend met heerlijke cupcakes en broodjes. Ook waren er heel veel andere bloggers en kindjes, en was het dus een super gezellig weerzien, en kennismaking.
Star Lily vonden we uiteindelijk op de plek waar we al die tijd al waren. En oh wat waren de kinderen verliefd! Ze knuffelde en haar hoorn gaf zelfs licht van enthousiasme. De kinderen hadden zich met de Nerf Rebelle al goed vermaakt, en waren geschminkt om het zo nog meer een sprookje te maken. star3

Daar is ze dan! De StarLily magische eenhoorn. Vind je haar ook niet prachtig!

De giggly monkey

Als dank voor het zoeken werden de kinderen ook nog eens verwend. Miya kreeg de Giggly Monkey, en hij is haar nieuwe vriendje. Hij giechelt er op los, en geeft zelfs kusjes! Miya kan niet stoppen met knuffelen.

star5

Vind je hem ook niet super schattig? Hij is heel zacht en kan zelfs vrolijk dansen! Eigenlijk is hij pas voor meisjes vanaf 3 of 4 jaar, maar onder toezicht kan het prima bij een wat jonger meisje.

star8

star7

Die van Miya mag niemand meer aan komen, maar gelukkig is hij gewoon overal te koop.

Beide FurReal beestjes zijn echt meisjes speelgoed, en een super aanrader voor de feestdagen!

 

 

 

Vriendelijke disclaimer: De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

3 reacties op “Op zoek naar StarLily”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Je bent nooit te oud om te leren rolschaatsen! Lekker dansen en fit worden op Just Dance 2021
%d bloggers liken dit: