Close

Ieder huis verdient een mooie opbergkast

“Wanneer ik over thuis spreek, heb ik het over de plaats waar – bij gebrek aan beter – degenen van wie ik houd samenkomen, of die plaats nu een zigeunertent of een schuur is, ik zal het desondanks dezelfde goede naam geven. “Charles Dickens (1812-1870), Engelse romanschrijver,”

Kastruimte belangrijk onderdeel van het huis

Kastruimte is een van de belangrijkste functies die potentiële huizenkopers zoeken in een nieuw huis. We beschikken gewoon over veel spullen en we hebben een plek nodig om dit te organiseren zodat we er gemakkelijk bij kunnen. De opbergkasten van Goossenwonen.nl bieden de perfecte oplossing voor meer opbergruimte. Ze bieden de mooiste design en materialen aan. Waardoor de kast een ware toevoeging aan je interieur is.

Genoeg kastruimte een luxe

Charles Dickens had gelijk – ongeacht wat voor huis het is, een tent van een zigeuner of een schuur, we zijn er dol op – maar het is beter om voldoende kastruimte te hebben. Wanneer ik door woonhuizen loop, zoek ik inderdaad de kastruimte op. De luxe hebben om je kleding te sorteren op kleur, stijl en gebruik, zou voor mij absolute vreugde zijn. Ik ben duidelijk een van de velen die niet genoeg kastruimte heeft, meer kastruimte staat dus ook bovenaan mijn verlanglijstje. Bij Goossenwonen heb ik een aantal prachtige opbergkasten gezien, bijvoorbeeld een eikenkast die perfect bij mij in de woonkamer zou kunnen staan.

Steeds meer kleding

In de loop van de jaren zijn onze kledinggewoonten drastisch veranderd en nu bezit ieder van ons meer kleding dan een hele familie 30 of 40 jaar geleden zou hebben. Ik herinner me dat ik in veel huizen heb gewoond en de kasten waren klein volgens de normen van vandaag, maar niemand klaagde. Zelfs mijn moeder niet die nooit genoeg kastruimte kan vinden voor haar altijd veranderende garderobe.

Kasten nemen een belangrijke plek in

De huidige woningen, en zelfs appartementen hebben kasten die ofwel walk-in of grote, ruime garderobe kasten bezitten. Zelfs de inloopkast is nu normaal geworden. De huidige kast is in feite een aparte ruimte. Ja, ik denk niet dat je het als een extra kamer kunt tellen, maar sommige kasten zijn groter dan veel slaapkamers. Kasten zijn zo prominent in onze huizen dat het van groot belang is hoe ze ontworpen en gebouwd worden. Een ruime kledingkast is een must voor ieder huis. Opbergkasten bij Goossenswonen.nl vind in alle soorten en maten. Voor iedere ruimte bieden ze een kast voor meer opbergruimte.

foto’s van de kasten zijn van SHutterstock

About Betty

14 thoughts on “Ieder huis verdient een mooie opbergkast

 1. Ik ken het gevoel helemaal. Ik zou ook best veel meer kastruimte kunnen gebruiken! Opbergruimte is altijd handig.

 2. Je hebt zo gelijk, goede kasten zijn echt een must! Dat mis ik onwijs tijdens het reizen:)

 3. handige tips, die kan ik gebruiken voor in de toekomst als ik verhuis. Ik vind het soms moeilijk om de juiste kast te kiezen.

 4. Ik hou ook van nette kasten. Nou ben ik zelf niet zo netjes, dus voor mijn moeten het altijd gesloten kasten zijn. Die open kasten vind ik niks.

 5. Ik woon in een appartement en dan is er helaas niet veel ruimte voor echt een grote opbergkast! Ik heb wel een bed met lades waar ik veel in kwijt kan!

 6. Helemaal mee eens met de titel maar onze huis is niet groot dus helaas geen mooie opbergkast. Ik zou wel graag willen

 7. wij wonen heel klein en willen vanwege de kastruimte een andere woning.
  dus ik ga volledig mee met dat kasten een belangrijke plek innemen!

 8. Wij hebben een inloopkast gemaakt omdat het kastenprobleem ons helemaal gestresst maakte, haha! Altijd te weinig ruimte. Dus nu een inloopkast voor de shoes, kleding, tassen enz. enz. en op de slaapkamer een grote kast met allerlei beauty-dingen, voorraadje shampoo, douchegels enzo. Werkt wel fijn! Altijd genoeg op voorraad ook als je meer ruimte hebt.

 9. Een inloopkast lijkt me wel heel comfortabel. Zelf heb ik dat niet. Maar goede kastruimte is inderdaad wel belangrijk om de boel netjes te kunnen houden.

 10. Veel kast ruimte vind ik heeeeerlijk! Maar op de een of ander manier krijg ik het toch voor mekaar dat ze allemaal een beetje overhoop liggen (gelukkig hebben de meeste deuren). Bij geldt ..hoe minder kasten, hoe beter ze opgeruimd blijven haha 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang