Close

Opruimen doe je met het Duitse Moormann

Het Duitse Moormann kastensysteem is in 1 woord geniaal. In een klein huis, of juist in een heel groot huis is het vaak sneller een bende dan je zou willen. Het kan al snel een rommeltje worden en daarom is het fijn als je voldoende plek hebt om jouw spullen op te bergen.. Dat gezegd hebbende: Het Moormann FNP kastensysteem is echt een aanwinst in ieder huis.

Design meubels

Design meubels zijn een mooie investering in huis. Dit soort meubels zijn vaak niet goedkoop, maar gaan wel een leven lang mee. Dit zijn de meubels die later antiek worden, en vaak nog meer waard zijn. In een tijd waarin de huizenmarkt op zijn gat ligt, en de crypto een beetje sketchy is, sketchy is, zijn design meubels van bijvoorbeeld Moormann een goede investering.

Opruimen met Moormann

Moormann is een Duits merk. Je kunt hier dus ook de kwaliteit en stevigheid verwachten die wij van de Duitsers gewend zijn. De kasten zijn minimalistisch, klassiek en praktisch tegelijk. Denk aan een stoel met verschillende vakken voor je boeken, afstandbediening etc. Alles netjes en stylish weggeruimd. Ik ben zelf een enorme fan van hun kastensysteem waar je zo een hele wand mee kunt bedekken. Dit kan uiteraard vol met boeken maar bijvoorbeeld ook met opbergsystemen die er mooi uitzien. Zo een kastensysteem zorgt voor een rustige uitstraling terwijl je alles hebt opgeruimd. Daarnaast biedt deze brede en hoge kast heel veel extra ruimte in een kamer. Alles opgeruimd en meer ruimte is wat we allemaal graag hebben natuurlijk.

Meer handige opruimtips

Met alles in een kast zetten ben je er natuurlijk nog niet. Veel rommel maakt onrustig, maar helemaal als je net als ik ADHD hebt met een druk rommelig gezin is het binnen een mum van tijd weer alsof de slopers zijn langs geweest. Lees dan de volgende blogs ook eens:

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang