Opruimen doe je met het Duitse Moormann

Het Duitse Moormann kastensysteem is in 1 woord geniaal. In een klein huis, of juist in een heel groot huis is het vaak sneller een bende dan je zou willen. Het kan al snel een rommeltje worden en daarom is het fijn als je voldoende plek hebt om jouw spullen op te bergen.. Dat gezegd hebbende: Het Moormann FNP kastensysteem is echt een aanwinst in ieder huis.

Design meubels

Design meubels zijn een mooie investering in huis. Dit soort meubels zijn vaak niet goedkoop, maar gaan wel een leven lang mee. Dit zijn de meubels die later antiek worden, en vaak nog meer waard zijn. In een tijd waarin de huizenmarkt op zijn gat ligt, en de crypto een beetje sketchy is, sketchy is, zijn design meubels van bijvoorbeeld Moormann een goede investering.

moormann rechenbeispiel afeer6 Opruimen doe je met het Duitse Moormann

Opruimen met Moormann

Moormann is een Duits merk. Je kunt hier dus ook de kwaliteit en stevigheid verwachten die wij van de Duitsers gewend zijn. De kasten zijn minimalistisch, klassiek en praktisch tegelijk. Denk aan een stoel met verschillende vakken voor je boeken, afstandbediening etc. Alles netjes en stylish weggeruimd. Ik ben zelf een enorme fan van hun kastensysteem waar je zo een hele wand mee kunt bedekken. Dit kan uiteraard vol met boeken maar bijvoorbeeld ook met opbergsystemen die er mooi uitzien. Zo een kastensysteem zorgt voor een rustige uitstraling terwijl je alles hebt opgeruimd. Daarnaast biedt deze brede en hoge kast heel veel extra ruimte in een kamer. Alles opgeruimd en meer ruimte is wat we allemaal graag hebben natuurlijk.

moormann fnp sfeer2 Opruimen doe je met het Duitse Moormann

Meer handige opruimtips

Met alles in een kast zetten ben je er natuurlijk nog niet. Veel rommel maakt onrustig, maar helemaal als je net als ik ADHD hebt met een druk rommelig gezin is het binnen een mum van tijd weer alsof de slopers zijn langs geweest. Lees dan de volgende blogs ook eens:

self care vlog banner youtube

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
Scroll naar boven