Opruimen? Soms is het een bak ellende!

Designer bakken voor een opgeruimd huis

In deze consumptiemaatschappij houden we van spullen. Leuke spullen, gekke spullen, spullen voor kerst, spullen voor Pasen, spullen voor de kinderen en spullen voor op dat leuke ladekastje van Pastoe waarin opgeruimde spullen liggen.

En dan hebben we het nog niet eens over de spullen in de kinderkamers. Ik vergelijk ze soms met een populaire animatiefilm waarin speelgoed complete veldslagen met elkaar uitvechten. Maar dat is een ander verhaal.
In dit verhaal ga ik het hebben over het in vrede organiseren en opruimen van de rotzooi die we ooit met een glimlach hebben aangeschaft.

De rustgevende uitwerking van uitzoeken

Voordat je uit frustratie al die spullen in een vuilniszak gooit en op straat flikkert, kan je ook gebruik maken van de Zen methode. Opruimen reinigt de ziel, dus kan het uitzoeken van je spullen een heilzame werking hebben. Buiten dat kom je vaak ook tastbare herinneringen tegen die je laten denken aan een leuk avondje winkelen of een gezellige spelletjesavond met de kids aan de eettafel. Probeer het eens, op een verveelde regenachtige zondag of zo.opruimen in stijl doe je zo

Ladekasten en opruimbakken

Nu je toch bezig bent met het organiseren van je snuisterijen en andere enigszins vergeten bezittingen is het misschien leuk om
Opbergkasten
op de kop te tikken. Daarin passen vast de spullen waaraan je stiekem toch gehecht bleek te zijn. Of een open kast waarin je leuke opruimbakken plaatst, zo krijgen de bakken een dubbele functie. Buiten dat om zijn opruimbakken sowieso handig om je spullen geordend in op te ruimen. Zo weet je de volgende keer waar je de volgende lading troep in weg kan werken. Een Pastoe A’dammer Opbergkast vind ik trouwens ook echt leuk in een kinderkamer.

Je zoekt je een ongeluk

Soms letterlijk. Het nut van een ladekast of opruimbak van bijvoorbeeld Studio Job is helder.
Je zit niet te wachten op een ongeluk, zoals je enkels breken over een skeeler. Of dat je een ware klimtocht in je schuur moet ondernemen als je met kerst een gourmetset wilt vinden. Als je alles weet te vinden hoef je jezelf geen ongeluk te zoeken. Werk bijvoorbeeld de hoogte in ! Met genoeg planken in de schuur kan je genoeg opruimbakken kwijt. Sticker erop met de verwijzing naar de inhoud is ook raadzaam, anders ben je nog aan het zoeken. En dat is juist het tegenovergestelde van wat je wilt bereiken met een opruimbak.

Leuk detail : Je kan weer shoppen. Dit keer naar een leuke ladekast of opruimbak.

opruimen met klasse

Lees ook: Zo houd je het huis opgeruimd en Smart home: het gemak van technologie in huis

 


ageology banner Opruimen? Soms is het een bak ellende!

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥