Fashion

Outfit – Fashionable comfy!

Een outfit die niet alleen heerlijk zit maar er ook nog eens fashionable uit ziet. Makkelijker gezegd dan gedaan. Ik hou van jurken maar ik spring al snel in mijn comfy lange vesten met een paar leggings en gympen. Maar als ik dan eens rondkijk in de stad zie ik allemaal hippe moeders rondlopen zonder in te leveren op comfort. Dat moet ik toch ook kunnen?

Comfy vs Fashionable

SAM 5190 - Outfit - Fashionable comfy!Tijd om dus maar eens goed te gaan shoppen. Omdat ik veel in de weer ben met de meiden is het wel belangrijk dat ik me vrij kan bewegen in een outfit. En als ik Jamey mag geloven heb ik een prima paar benen dus kan een rok ook zeker! Dus koos ik voor een mooie grijze pencil rok.

SAM 5217 e1476030591875 - Outfit - Fashionable comfy!Nou kan een pencil rok al snel zakelijk en strak lijken, gelukkig is dat met deze rok van ONLY absoluut niet het geval. Hij is namelijk gemaakt van een heerlijke stretch stof die dus helemaal mee beweegt met mijn lichaam. Wanneer het wat kouder word is het ook een prima rok om te combineren met een legging en een paar boots.

SAM 5211 - Outfit - Fashionable comfy!In dit geval heb ik de rok gecombineerd met mijn gympen van de H&M. Misschien een beetje basic gympen, maar ze zitten wel ontzettend heerlijk en passen overal bij!

Tijd voor mijn top! Ook deze is van ONLY. De print sprak mij direct aan, een mooie dreamcatcher die mij gelijk het Ibiza gevoel een beetje gaf. Past dus perfect bij mij. Het t-shirtje is gemaakt van katoen en valt normaal. En het fijne aan een t-shirt is dat je er ook gewoon een vestje of jasje overheen kan dragen.

SAM 5196 - Outfit - Fashionable comfy!Zoals je kan zien voel ik me helemaal lekker in deze outfit. Ik kan alle kanten op, en voel me niet gelijk een ouwe taart ondanks dat ik er comfortabel bij loop. Zoals Jamey tegen mij zei: You’re a real hot mama in die outfit!

Wat vind jij? Gaat comfort samen met fashionable?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

3 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: