Close

Outfit – Fashionable comfy!

Een outfit die niet alleen heerlijk zit maar er ook nog eens fashionable uit ziet. Makkelijker gezegd dan gedaan. Ik hou van jurken maar ik spring al snel in mijn comfy lange vesten met een paar leggings en gympen. Maar als ik dan eens rondkijk in de stad zie ik allemaal hippe moeders rondlopen zonder in te leveren op comfort. Dat moet ik toch ook kunnen?

Comfy vs Fashionable

sans onlineTijd om dus maar eens goed te gaan shoppen. Omdat ik veel in de weer ben met de meiden is het wel belangrijk dat ik me vrij kan bewegen in een outfit. En als ik Jamey mag geloven heb ik een prima paar benen dus kan een rok ook zeker! Dus koos ik voor een mooie grijze pencil rok.

sans onlineNou kan een pencil rok al snel zakelijk en strak lijken, gelukkig is dat met deze rok van ONLY absoluut niet het geval. Hij is namelijk gemaakt van een heerlijke stretch stof die dus helemaal mee beweegt met mijn lichaam. Wanneer het wat kouder word is het ook een prima rok om te combineren met een legging en een paar boots.

sans onlineIn dit geval heb ik de rok gecombineerd met mijn gympen van de H&M. Misschien een beetje basic gympen, maar ze zitten wel ontzettend heerlijk en passen overal bij!

Tijd voor mijn top! Ook deze is van ONLY. De print sprak mij direct aan, een mooie dreamcatcher die mij gelijk het Ibiza gevoel een beetje gaf. Past dus perfect bij mij. Het t-shirtje is gemaakt van katoen en valt normaal. En het fijne aan een t-shirt is dat je er ook gewoon een vestje of jasje overheen kan dragen.

sans onlineZoals je kan zien voel ik me helemaal lekker in deze outfit. Ik kan alle kanten op, en voel me niet gelijk een ouwe taart ondanks dat ik er comfortabel bij loop. Zoals Jamey tegen mij zei: You’re a real hot mama in die outfit!

Wat vind jij? Gaat comfort samen met fashionable?

3 thoughts on “Outfit – Fashionable comfy!

  1. Heerlijk! Zo’n pencil skirt is ook absoluut mijn favoriet. Niet te kort, heerlijk stretch en kan ook ontzettend goed zakelijk. En dan weer thuis met gympen er onder. In de zomer draag ik bijna niets anders. Enne, klopt wat je benen betreft: je kan dit super goed hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang