Close

Papa moet ook wat aan | Een overhemd of casual?

Om als man goed gekleed de deur uit te gaan, heb je een mooi en lekker zittend overhemd nodig. Dat is nog wel eens lastig om te vinden. Al helemaal in leukere kleuren en printjes, vooral als die ook nog naar het werk gedragen mogen worden. Daarom raden wij je de overhemden van Seidensticker aan.

Dit zijn mooie en leuke overhemden. En hoewel ze vaak een streepje of licht printje bevatten, zijn ze zeker niet te druk om naar kantoor te dragen. Maar ook zijn ze strijkvrij, dat betekend dus ook dat dat gezeik met die strijkbout niet meer nodig is.

Wat ook belangrijk is om te weten bij de overhemden van Seidensticker, is dat ze er in verschillende pasvormen zijn. Dat houdt in, dat ze er wat strakker getailleerde, maar ook in losser getailleerde modellen zijn. Dat houdt in dat sommige modellen strak zitten, anderen ‘gewoon’ en de laatste categorie zijn de wijd zittende overhemden. Maar naast deze pasvormen lopen de maten van Seidensticker door tot de grotere boordmaten en met extra lange mouwen. Dus ook de wat zwaardere papa’s kunnen in een mooi overhemd van Seidensticker. En zo is het mogelijk dat iedere man met een mooi overhemd de deur uit gaat.

American Dream

En wat misschien wel het belangrijkste van een Seidensticker overhemd is, is het imago dat erbij komt. Het merk Seidensticker komt oorspronkelijk uit Amerika, waar vrijheid erg belangrijk is. Dat is ook waar deze overhemden voor staan. De vrijheid van de man zelf, de vrijheid van het niet hoeven strijken, maar ook kan je heel goed jouw persoonlijkheid over laten komen door een leuk overhemd te dragen. Dit valt dan onder jouw vrijheid van meningsuiting. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden van hoe jij jouw vrijheid uit kan beelden door het dragen van een overhemd van Seidensticker.

Klinken deze overhemden jouw als muziek in de oren? Dan is het misschien eens de moeite waard om op te kijken. Hier kan je de meeste overhemden in Nederland bij elkaar vinden. Ook kan je gelijk matchende sokken, onderbroeken, riemen en nog veel meer erbij bestellen. Dat spaart je de moeite om al die verschillende winkels langs te gaan en een dag werk in een half uurtje te doen. Wel zo lekker toch?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

3 thoughts on “Papa moet ook wat aan | Een overhemd of casual?

  1. Ik vind het bij overhemden vooral belangrijk dat het niet na 5 minuten al helemaal in de kreukels ligt. Dan kun je blijven strijken!

  2. Wij hebben ook een paar Seidensticker overhemden. Ze zitten altijd erg mooi en het scheelt enorm dat je ze niet hoeft te strijken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang