Close
Lieve cadeaus voor de man
Lieve cadeaus voor de man

Papa wordt 40 | 6 leuke cadeaus

Mijn jonge dertiger wordt een veertiger! Daar gaat mijn cougar gevoel van daten met een jonge man. Wij schelen namelijk 4.5 jaar. Nu zit een feestje er waarschijnlijk niet in, toch vond ik 6 leuke dingen om te geven.

Mijn man wordt 40!

Wat een mijlpaal! Gelukkig stond er geen groot feest op de planning, want we weten nu natuurlijk niet of dat allemaal wel door kan gaan. De bedoeling was dat hij samen met wat vrienden gewoon ergens ging eten, biertje drinken en een potje darten. En dan met zijn andere vrienden een dagje golfen ergens.

Er stonden voor de aankomende maanden 2x een midweekje golf naar Spanje gepland, en behoorlijk wat toernooien. Helaas gaat dat niet door.

cadeautips: de man wordt 40
cadeautips: de man wordt 40

1. Een horloge

Een horloge heren is altijd welkom denk ik. Maar mijn man houd echt van horloges. Het liefst een smart watch die er echt uit ziet als een heren horloge. Hij gebruikt deze om zijn conditie bij te houden, hartslag, aantal stappen etc. Maar heel belangrijk is voor hem hoeveel hij loopt tijdens het golfen, de timer en dat soort dingen.

Tegenwoordig gebruikte hij hem ook voor de sportschool om bij te houden wat hij uitvoert. Het horloge die hij heeft kan inmiddels wel een upgrade gebruiken dus dat is vast een leuk cadeau.

2. Sieraden

Nu was hij nooit zo van de sieraden. Toch betrap ik hem de laatste tijd erop dat hij vaker naar bijvoorbeeld een gouden ketting heren bekijkt. Onze trouwringen zijn wat meer rose goud, dus hij zou iets in die tint vast wel mooi vinden. Een schakelarmband vind ik ook wel bij hem passen.

3. Sneakers

Ik geloof niet dat je hem ergens blijer mee kunt maken dan met een paar nieuwe sneakers. Sinds ik een paar maanden geleden een paar Sketchers had gekocht die je gewoon zo aandoet, zonder veters of klitteband, is hij helemaal om. Hij vond ze spuuglelijk, maar inmiddels wil hij niet anders. Die gympen lopen namelijk zo lekker, en het zijn net pantoffels met aan en uittrekken. Ideaal! Stiekem heb ik dus alvast 2 paar besteld voor zijn verjaardag. 1 Paar casual sneakers en 1 paar lekkere hardloopschoenen. Zo kan hij meteen het hardlopen verder oppakken.

4. Baardtrimmer

Hij heeft nog steeds een lekker baardje staan. Ik las al dat veel mannen hun baard eraf hebben gehaald i.v.m. de hygiëne. Zijn baardje is heel kort, en zonder baard is echt GEEN gezicht. Heel raar, zelfs de kleuter moest huilen toen het er een tijdje geleden per ongeluk af ging. De puber en ik hebben een half uur met tranen over onze wangen staan lachen. Geen goed plan dus.

Een goede baardverzorging is dus wel essentieel. Zo dat de baard lekker zacht blijft en een mooie glans toch wel houd. Dat is meteen leuk cadeau samen met de baardtrimmer om het in model te houden.

5. Thuis lekker sporten

Uiteraard moet de man fit blijven voor zijn wedstrijden die ongetwijfeld ergens dit jaar weer door zullen gaan. Hij zit in de Nederlandse selectie en is het dus belangrijk om wel fit te blijven. Wat ik al eerder aangaf is hij met flinke tegenzin aan hardlopen begonnen. En heb ik goede hardloopschoenen besteld.

Thuis kan hij aan de slag met een golfnet in de tuin. Zo kan hij zijn slag blijven oefenen. Ook hebben we een trampoline besteld die we dit weekend in elkaar gaan zetten. Je schijnt je conditie met een trampoline echt heel snel op pijl te kunnen krijgen. Het verbrand mega veel calorieën en je gebruikt al je spieren. Ook leuk voor de kinderen!

Ik zat ook te denken aan een fitness setje. Dat kunnen elastieken zijn zodat je met je eigen gewicht kunt werken, maar ook echte halters en een bankje bijvoorbeeld. Een boksbal lijkt mij ook wel wat. Zo gebruik je op een andere manier je kracht, en het is een mooie uitlaatklep voor alle stress van het moment.

6. Een dartboard

Dit vind ik wel leuk omdat darten heel sociaal is. Zo is er een app dat je tegen een ander kunt darten, maar je kunt ook met een vriend videobellen en zo tegen elkaar spelen als die ander ook een dartboard hebt. Grappig toch? Het dartboard wat er nu hangt is al vrij oud, dus daar kan best een nieuwe komen. Of misschien nieuwe pijltjes.

Ik heb dus genoeg ideeën, hopelijk kunnen we er ook een klein feestje van maken!

Originele cadeautips voor mannen
Originele cadeautips voor mannen

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang