Close

Paper Duck; de leukste rage op de basisschool!

Heb jij al gehoord over Paper Duck? Hier is het sinds kort de grote verdringer van de kralen trend. Nu ze eindelijk alle kraaltjes in de wereld had opgekocht, kwam daar Paper Duck. Gelukkig is dit een hele goedkope trend! Met wat papier, een schaar en kleurtjes ben je er al.

Wat is Paper Duck?

Paper Duck is een rage van begin dit jaar op TikTok.

@paper.duck.care First vid it prob wont go viral.. 🐥💕☁️ #paperduck #skincare #firstvideo #viral #trend #lol #fyp #foryou #foryoupage #ily ♬ Originalton – ROSE


Het is bedacht door een creator eind 2021. Er werd een eendje gemaakt van papier en daar had ze ook een maskertje en kleertjes voor gemaakt. Simpel om te maken, maar ook erg leuk om te doen. Je creativiteit kan natuurlijk een miljoen kanten op. Zo worden er hele slaapkamers, keukens, eten, kleding, entertainment, bedenk het maar zo gek als je kunt en het is er voor de eendjes. Ook het eendje komt in verschillende kleuren en maten.

Het leukste is wel de variatie van kinderen (en volwassenen) die hiermee aan de slag gaan. Van de allerkleinsten die het leuk inkleuren, tot de oudere kinderen die al hun skills hiervoor inzetten en echt professioneel uitziende tekeningen maken, en alles er verder tussenin. Hier zitten de meiden uren filmpjes te kijken hoe je weer iets nieuws kunt maken, en dan komt er nog uren van knutselen en tekenen. Alle grote influencers duiken er dus ook bovenop met hun leuke filmpjes over de Paper Duck.

Hieronder staan wat leuke tips om te beginnen met de eerste Paper Duck:

Dit is toch super leuk om samen te doen op 1 van die regenachtige middagen? Of als je zelf toch nog even aan het werk moet kunnen zij zichzelf hier lekker mee vermaken. Natuurlijk zijn de speelgoedmakers niet achter gebleven en kun je inmiddels de Paper Duck als knuffel met allerlei accessoires ook gewoon kopen. Voor mijn dochter heb ik er het boekje Stap voor stap Kawaii tekenen bij gedaan, leuk als cadeautje!

Ken jij de Paper Duck al?


About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang