Park, lounge & fly met Holiday Extras

Op Schiphol is het altijd zo druk met parkeren, en duur. Vandaar dat ik over het algemeen met de trein ga. Maar dit keer mochten wij van Holiday Extras gebruik maken van al hun services. Zo konden wij zien dat je toch lekker met de auto naar Schiphol kunt!

Je kunt Holiday Extras heel simpel online bestellen, en er is 24/7 contact.

Long stay parking

Dit had ik altijd in mijn hoofd dat het niet te betalen is. Maar blijkbaar kan dat dus reuze meevallen. Wij brachten de auto van Jamey naar de parkeerplaats, en daar wordt de auto netjes binnen geparkeerd. Zo staat je auto veilig en droog achter slot en grendel. Heel fijn ook met die hagelbuien af en toe. Na je vakantie haal je hem gewoon weer op. Ideaal. Je wordt ook met een pendelbusje heen en weer gebracht, je hoeft alleen even te bellen als je op Schiphol staat en dan komt iemand van de organisatie je halen. Vooral met kinderen is dit ideaal, niemand wil zijn vakantie beginnen in een drukke trein met vermoeide kinderen midden in de nacht bijvoorbeeld.

De lounge!

Wij mochten ook gebruik maken van de lounge van Holiday Extras, die zit wel achter de douane al, dus alleen handig als je niet al moet haasten. De lounge is lekker rustig en makkelijk te vinden. Je kunt er op de comfortabele bankjes zitten en rustig een hapje en een drankje doen. Dit is al inbegrepen. We hadden lekkere broodjes en couscous. Ook kun je drankjes pakken en koffie en thee bijvoorbeeld met een cakeje.

Vooral prettig was dat er prima WiFi was en overal stopcontacten. Konden wij nog even onze telefoons opladen, en zo met een volle telefoon in Griekenland aankomen. De lounge is lekker rustig, en alhoewel ze erg vriendelijk waren, zit niemand daar echt te wachten op gillende kinderen, dus wel iets om rekening mee te houden.

De lounge was vlakbij onze gate, dus konden rustig daar nog naar toe wandelen op naar het vliegtuig!

Ben jij al bekend met Holiday Extras?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

8 thoughts on “Park, lounge & fly met Holiday Extras

  1. Eigenlijk niet mee bekend maar dat komt als ik naar Schiphol ga ik met de trein ga of weg gebracht wordt.

  2. Nee ben er nog niet bekend mee, maar dat komt omdat onze vakantie’s vooral in Nederland zijn x

  3. Ik ben hier zelf nog niet bekend mee, maar wat handig zeg! Wij wonen wel een stukje van Schiphol af, dus dit ga ik zeker onthouden.

  4. Wat leuk dat t zo goed meeviel! Ik vertrek bijna alrijd vanuit zaventem, en meestal zet iemand ons daar af. Ook handig 🙂

  5. Ik kende de service nog niet, maar ik woon ook 15min rijden bij Schiphol vandaan. Dus er is altijd wel iemand die mij even kan afzetten of anders nemen we de trein

Comments are closed.