De parka jas voor deze winter

Als ik een jas zoek, zit er 1 vereiste aan. Hij moet lang zijn. Daarom is de parka jas voor mij favoriet. Ik hou gewoon niet van koude van een koude rug. Ik heb 2 parka jassen op mijn wishlist.

De parka jas

In een blogje ergens vorig jaar had ik het ook al over de parka jas. Ik heb toen een lange groene genomen, maar nieuw seizoen, nieuwe jas toch? In de winter wil ik gewoon graag een lange jas. Ik hou van de parka omdat er toch een beetje een model in zit, en je niet meteen zo groot lijkt. Ze hebben vaak grote zakken, handig voor de telefoon die ik dan niet steeds in een tas hoef te zoeken omdat hij anders nat word. Ook hou ik van een grote capuchon. Als ik mijn haar dan een keer stijl heb of een model erin heb zitten, dan is het fijn als het droog blijft. Nee, ik gebruik geen paraplu. Dat vind ik echt vreselijk onhandig, en werkt ook niet op de fiets voor mij.

parka3

Deze foto is genomen toen het nog redelijk weer was. Maar toen ik de schoenen van Skechers kreeg, dacht ik meteen aan een gele parka jas. Het clasht een beetje met de schoenen, en dat vind ik juist wel erg leuk. De Skechers zijn helemaal gevoerd, en door het stoere uiterlijk passen ze heel goed bij een sportieve parka. Ik combineer het hier met een legging van de Decathlon en een shirtje van de Primark. De jas erover en ik ben klaar voor de herfst!

parka

De donkerblauwe parka jas van Scotch&Soda past weer ideaal bij bijvoorbeeld een skinny jeans, een lekker lange trui en gympies. Hij is heel sportief, en ideaal voor een lange wandeling door de bossen bijvoorbeeld. Ik heb graag een jas die ik overal bij aan kan, of 1 die eigenlijk nergens bij past zoals de gele. Je hebt ook hele nette parka’s en die staan weer ideaal bij een mooie jurk en hoge hakken.

Kijk voor veel meer parka jassen en kleding trends op kledingkopen.nl

Wat vind jij van de parka jas?Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

  1. Yvonne

    Het leek me ook heerlijk en aangezien de winkels er vol mee hangen greep ik er meteen een paar uit het rek… maar ik werd er helaas 1 grote hobbezak van :'( Dus geen parka voor mij! Die gele vind ik wel echt tof zeg!

%d bloggers liken dit: