Close
SKINNY JEANS

Met deze 7 tips pas jij zo weer in je favo skinny jeans!

Die zomer was erg leuk. Maar heb jij je echt aan een dieet gehouden? Ik denk alweer aan de winter en dat ik eigenlijk mijn skinnies weer eens aan wil.. Die bikini body is het niet geworden, dus laten we de skinny jeans dan maar proberen. Doe je mee? 

Doel: Samen weer in onze skinny jeans te passen

Ja, ja, body positivity, I love my body en al die uitspraken. Every body is a bikini body. I get it! Maar ieder zijn ideaal is anders. En mijn ideaal is graag strakker en slanker dan ik nu ben. Het liefst draag ik jeans zonder zwemband. Die trend is gewoon mijn smaak niet. Mag ik best zeggen toch? Ik hoef ook niet het figuur van mijn dochter (alhoewel?) maar gewoon wat strakker vind ik fijn. En dat wil niet zeggen dat ik dikke mensen lelijk vind in skinnies. Integendeel, vaak mega sexy en vrouwelijk. Maar mij staat het gewoon niet. Door de overgang en de PCOS en mijn gebrek aan remmen (ADHD) is op dieet gaan niet mijn sterkste kant. Lekker eten wint het altijd van de gedachte aan de volgende dag huilen voor de spiegel. Maar goed, ik probeer het elke dag weer. De wil is er, nu de kracht.

Met deze 7 tips moet het ons lukken

 1. Doe het samen! Kijk waarom ik steeds “we” zeg.. Aan elkaar heb je gewoon steun. Je pept elkaar weer op!
 2. Drink genoeg water. Het klinkt zo simpel maar je broek zit gewoon echt beter als je geen vocht vasthoud.
 3. Koop een geweldige skinny jeans van Esprit en hang hem op je kast. Of hang een foto op je koelkast. Dit werkt echt motiverend. Ik lees ook wel eens dat je een foto van je ideale lichaam op de koelkast hangt. Voor mij was dit juist demotiverend. Want dat ijsje is gewoon makkelijker te pakken dan dat perfecte lichaam op mijn koelkast.
 4. Mijn grootste valkuil is te snel eten. Dan eet je sneller veel te veel. En je eet echt meer dan je nodig hebt. Maar soms is het gewoon zo lekker.
 5. Een goede tip die ik kreeg van Liesbeth was dat als je eenmaal te veel hebt gegeten, je dan niet meteen alles hoeft te laten vallen. Eet je nu die hele taart en de ijsjes eromheen, met een milkshake erbij. Dan betekent het niet dat je dieet dan voorbij is. Geniet er van, maar doe dan de rest van de dag even wat relaxter. Compenseer het een beetje met wat vaker een salade die dagen. Je kunt het vergelijken met je hebt een bot gebroken, dan ga je er niet nog 6 breken omdat je er al 1 hebt gebroken. Zulke onzin is dat. Eye openener voor mij, want dat is PRECIES hoe ik dacht.
 6. Oh oh.. deze heb je vast vaker gehoord.. Maar wat dacht je van beweging? Kijk lekker hardlopen of fanatiek gaan kickboksen levert je eerder een strak lichaam op dan een kwartiertje de hond uit laten. Maar beide doen zijn werk. Alles is beter dan niets.

  Lees hier tips om af te vallen die je tussendoor kunt doen

 7. En nu spreek ik mijzelf tegen. Maar trek die skinnies gewoon aan. Wil je geen zwemband doe dan een leuk vest aan, of een mooie blouse die wijd valt.

Wat voor jeans draag jij? Of draag je helemaal geen jeans?

skinny jeans

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

2 thoughts on “Met deze 7 tips pas jij zo weer in je favo skinny jeans!

 1. dat is zeker heel erg spannend zeg. Ik kan mij het gevoel goed voorstellen van zenuwen maar ook blijdschap! Ik zal even op je blog letten, benieuwd hoe het gaat

 2. Ik ga het wat rigoreuzer aanpakken dit jaar. In oktober en november krijg ik namelijk aan beide benen liposuctie. Niet voor de zomerkilo’s uiteraard, maar voor een andere reden. Ik heb lipoedeem in mijn benen waardoor ze totaal niet in verhouding zijn met de rest van mijn lichaam. Ondanks zenuwen kijk ik er heel erg naar uit!! 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang