De perfecte jas voor een frisse zomeravond

Met jassen heb ik altijd een probleem, ze maken mij meestal 100kilo zwaarder, en zitten gewoon niet. Tot ik deze jas zag, ik was op slag verliefd!! De kleur, het motief, de cut. Alles klopt. Kijk je mee?

De jas

We hebben nu niet echt de mooiste zomer ooit, dus de avonden zijn best nog wat fris. Maar ook begin van de herfst is het een prima jas. De kleuren zijn echt helemaal mijn kleuren, en toevallig heb ik net mijn muren in bijna dezelfde kleur geverfd…

kyra en co
Materiaal : 90%Katoen 8%Polyester2% Elastaan
kyra en co

Bril: Polette
Shirt: Vogele
Broek: HM
Laarzen: Pikolino
Armbandjes: Keira
Jas: Kyra en Ko by Jeroen Beekman

 

kyra en ko
Hier was ik net terug uit Ibiza, dus sowieso voelde Nederland nog fris aan. De hete dagen waren voorbij, en het verschil was groot. Zo kon ik mooi mijn nieuwe jas proberen!
kyra en ko
De jas valt soepel en kleed mooi af vind ik.Hij is van een vrij dunne stof, maar voelt een beetje als een lekkere trui, heel beweeglijk en niet te warm. Het mooiste vind ik dat hij dus easy te combineren is met een spijkerbroek, maar ook perfect is voor over een kort jurkje of bij een nette broek. Volgens Jamey van beauty-unboxing.nl die de foto’s heeft gemaakt, is hij waarschijnlijk ook perfect voor bij de trouwjurk die ik op het oog heb!
kyra en ko
De jas valt precies op mijn knieën, waardoor je een stuk slanker oogt. Hij is licht getailleerd waardoor je ook een mooi middel krijgt. Ik vind dat persoonlijk erg belangrijk. (en ja ik moet mijn hakken laten maken!)
kyra en ko
De jas sluit met druk knopen, en heeft een golfjes design. Doet mij een beetje denken aan de zee. Zelfs als je wat flinker bent kun je zo een druk motief dragen, het lijd juist af van oncomfortabele bobbels.

Ik ben dus enorm blij met deze jas, en vind de koudere dagen dus opeens helemaal niet zo erg meer. Nu nog een leuk jurkje voor eronder bestellen bij Jeroen Beekman, en heb ik de perfecte outfit voor datenight met mijn man en lieve vrienden volgende week! Wat voor jurkje zou jij eronder dragen?

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

3 gedachten over “De perfecte jas voor een frisse zomeravond”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: