Met deze checklist vind je de perfecte jeans in no-time

Het vinden van de juiste spijkerbroek vind ik maar een lastig proces. Intimiderend zelfs. Sta je dan in zo een drukke winkel, met vreselijke pashokjes. Ik heb wel wat beters te doen met mijn dag.

5 Tips voor het vinden van de juiste spijkerbroek

Om het allemaal even wat makkelijker te maken kwam ik met een lijstje dat mij hielp bij het vinden van de juiste jeans. Ik heb namelijk de perfecte jeans gevonden! Een spijkerbroek van Mavi.

Kies voor een donkere spijkerbroek

Dit lijkt misschien logisch, maar een donkere jeans is toch wat meer flatterend. Een donkere broek maakt optisch slanker. Als je fading wil op de jeans, dan is voor op de benen het mooist. Wil je toch een lichtere broek ga dan voor de boyfriend jeans of een cropped style. Een lichte skinny jeans is heel tekenend. Wees hier dus heel zeker over.

Kies voor grotere kont zakken

Iedereen kijkt eerst naar je kont. Vooral als je zelf past kijk je altijd hoe je kont staat in de broek. En laten we eerlijk zijn, de kont wint flink terrein van de borsten. Hoe populair een dikke kont ook mag zijn, het is wel mooier als het wat leuker gevormd is. Dat kun je dus doen met de zakken.

Ben je heel slank neem dan wat kleinere zakken, deze laten de kont groter lijken. Als je petite bent dan is de mom jeans echt een uitkomst voor jou. Door de highwaist en de shape van de jeans lijkt je kont zeker 3 maten groter.

Is je kont al groot genoeg dan zijn grotere zakken mooier. Ze shapen de boel net wat beter en geven de kont een wat ronder uiterlijk.

Ga voor een enkellange broek

Een broek die net op de enkels komt staat iedereen goed. De benen lijken automatisch langer en slanker. Helemaal super sexy met een par hele hoge hakken. Als je de pijpen moet oprollen lijkt het wat meer gepropt.

Tip! Lees ook “zo pas jij weer in de perfecte skinny!

Mid-rise jeans all the way

Low rise jeans is altijd een beetje riskant. Je ziet er sneller uit alsof je flinke midsectie hebt. Maar ook met bukken en alles is de tanga uit de jeans look gewoon niet sexy. Zal het ook niet worden. Ben je wat korter dan staat het al snel propperig. Ben je wat langer dan is het net of je broek niet goed past.

De high waist is super on trend maar ook die kan je soms een buikje geven. Als je al niet een te lang bovenlijf hebt dan staat het vaak wat minder. De mid-rise  staat echt iedereen. De benen lijken langer en je creëert een smallere taille. Dit is dus ook ideaal als je wat korter bent. Een mid rise jeans met lange wijde pijpen met een paar hoge hakken geven je ook meteen een meter extra aan benen mocht je dat willen.

De kunst van het combineren

Een jeans is niks als de bovenkant erbij niet staat. Heb je zoals ik bijvoorbeeld een behoorlijke midsectie dan is een loei strak roze topje gewoon niet heel sexy. Je wil dat Michelin pakje vermijden. Een wat wijder model staat vaak heel leuk. Wil je sexy dan doe je iets off shoulder, een donkerder kleurig topje die niet getekend staat op je lichaam, of bijvoorbeeld iets met een motiefje wat de aandacht van de rollen af leid. Of wat dacht je van een mooie blazer op een lekker strak topje? Dan heb je toch die rollen weggewerkt en heb je een mooie shape.

Wat vind jij fijne jeans?

Pin voor later!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

One thought on “Met deze checklist vind je de perfecte jeans in no-time

Comments are closed.