Close

Pieter Konijn | Hop HOP op naar de bioscoop | Met Fource!

Kennen jullie die mooie klassieke plaatjes nog van Beatrix potter? Uber Engels en erg leuk vond ik boekjes en plaatjes in de babykamer. Maar nu is Pieter Konijn terug en hoe! Hij is letterlijk de 21 ste eeuw binnengestapt  in een heuse live action film. Benieuwd naar deze film? Lees dan snel verder

Pieter Konijn

PIETER KONIJN is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn.  In deze echte familiefilm speelt Domhnall Gleeson (Star Wars: The Force Awakens) meneer Verhoef en Rose Byrne (Annie) de vriendelijke buurvrouw Bea.
In de originele versie heeft James Corden (The Late Late Show, Into the Woods) de stem ingesproken van Peter Rabbit. Het verhaal is flinterdun maar wel vermakelijk vastgelegd.
De avontuurlijke held Pieter Konijn heeft de hoofdrol is deze leuke film. Het is een live action animatiefilm. Dat wil zeggen dat er acteurs zijn én er animatie wordt toegepast. Maar eerlijk, de konijnen lijken wel echt! Ieder detail klopt!

De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de bekende moestuin loopt ontzettend uit de hand. Hun lieve Buurvrouw Beau is uiteindelijk de inzet, en ze proberen beide een wit voetje bij haar te halen. .Bea is meer dan dol op álle dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan dieren. Hij noemt het dan ook ongedierte. En in zijn ogen proberen deze dieren dan ook zijn moestuin te vernielen, en zo ongeschikt te maken voor de verkoop.

Foto’s: De stemmencast

Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. OG3NE doet de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart .Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea) en jan  Jan Versteegh (benjamin Wollepluis)

Foto’s Fource! Zij zongen de titelsong van Pieter Konijn in

 

Kinepolis Pieter Konijn Weekend

Ben je wel in  Kinepolis bioscoop geweest? Ik dus nog nooit. Wat een mega bioscoop zeg! Alles is groots hier. Het entree, meerdere zalen. In de zalen heerlijke comfortabele stoelen! Zonder irritante opspringende zitting en dus met extra veel beenruimte! Het beeld is scherper dan scherp en groter dan groot. En ja, ook het geluid was harder dan hard. Ze hebben geen bar waar je wat lekkers kan bestellen maar gewoon een hele winkel. Deze deed mij denken aan een typisch vliegveld winkeltje. Bij Kinepolis hebben ze speciale thema weekenden waar dan wat extra`s  wordt georganiseerd voor de kinderen. Zo waren erbij het Pieter Konijn weekend springkussens,spelletjes én een goodiebag. Je zou je haast een VIP gaan voelen. Regelmatig kan je bij Kinepolis leuke activiteiten vinden zo is er op 8 april as een kleuterbios die in het teken staat van buurman en buurman

Volgende week is het Pasen, en dit is echt een leuke activiteit om dan samen te gaan doen. Het leeftijdadvies voor deze film is vanaf 6 jaar. Er zitten wel een paar spannende stukjes in, maar een kind van 4 zou mijn inziens dat prima kunnen kijken. De film duurt 95 minuten. Ik heb erg hard gelachen om deze film.   Wist je dat de Boyband Fource de Nederlandse titelsong zingt? Zo wil je tienerdochter misschien ook wel mee! Wil je ook naar de film? Klik dan hier

De foto’s zijn van de Universal première in Amsterdam (door Judith die op de premiére zelf was)!  

 

About Betty

9 thoughts on “Pieter Konijn | Hop HOP op naar de bioscoop | Met Fource!

  1. Oh ben benieuwd hoe de film is! Ik heb als kind een prentenboek van Pieter konijn helemaal versleten! 😅

  2. Wat leuk! Ik denk dat onze kinderen dat wel leuk hadden gevonden. Misschien eens kijken of we naar de film kunnen.

  3. Op basis van de poster krijg ik warempel zin om naar deze film te gaan. Terwijl ik eigenlijk niet zo van de kinderfilms ben.

  4. Lijkt me een super leuke film voor de kids! Ik hoorde ook al dat ie niet eng is, ook belangrijk 😉 Ben nog nooit trouwens in bie bios geweest, wat een luxe van die grote stoelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang