Pink Press achter de schermen

catwalk 5 - Pink Press achter de schermen

Toen ik met Pink Press was begonnen, ging het voornamelijk om de fotografie. Ik werkte als fashion en tabloid fotografe. 

Een hele tijd deed ik alleen lingerie, clubs en portfolio. Maar na een tijdje werd ik via via gevraagd om een keer naar Curaçao te gaan. In de winter komen daar veel bekende Nederlanders, en het was de bedoeling dat ik daar foto’s van zou maken. Ik had nog nooit eerder tabloid fotografie gedaan, maar ik was alleen met mijn dochter, en ze was nog niet leerplichtig. Ook woonde de vriendin die mij had voorgesteld toen met haar zoontje in Curaçao, en  was de beslissing makkelijk genomen. we gingen een maand naar Curaçao!

Wel moest ik eerst even oefenen natuurlijk, dus op de fiets naar de PC Hooftstraat. Stiekem achter auto’s staan, en foto’s nemen terwijl de bekende Nederlanders lekker aan het shoppen waren. Ik vond het vreselijk!! Maar ja, de reis was al geboekt, dus toch maar doorzetten.

Eenmaal in Curaçao heb ik het gewoon gevraagd, dat leverde wel niet de stiekeme foto’s op die van mij verwacht werden, maar wel erg leuke plaatjes die je bijv hier, hier, en hier kan zien.

Catwalk

Eenmaal terug mocht ik meteen door naar Amsterdam Fashion Week. Uiteindelijk ben ik daar 4 of 5 x geweest, en was het een enorme leer ervaring om tussen alle fotografen te staan en mooie plaatjes te mogen maken. Toch zit ik liever gewoon front row. En schrijf ik erover. Deze zomer ga ik dan ook 1 of 2 shows bezoeken, die je dan weer hier terug zult vinden. Helaas kan ik nog niet meer door het drukke schema van beide, maar zodra Miya wat groter is, kan ik weer makkelijker op pad.

Ik heb wat foto’s van toen voor je opgezocht. Dit omdat mensen vaak vragen wat ik voor Pink Press deed, en hoe ik ben begonnen.


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

5 comments on “Pink Press achter de schermen

  1. Wat een prachtige foto’s Judith. Ik vind het zo knap dat je dat zo goed kunt. Wil ik ook kunnen!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: