Close

Pink Press Diaries | Maart | Disneyland, Shopping en mooi weer

Deze maand is belachelijk snel voorbij gegaan! Heb jij ook zo genoten van het prachtige weer die paar dagen? Ik ben zo blij dat er weer iets van zon is. Ik kan daar echt blij van worden! Hoe het verder ging deze maand lees je hieronder..

Ons 1 maand jubileum vierden wij in Disneyland!

Hier willen wij al jaren naar toe! Maar met Miya die zo klein was, en Keira ongeduldig werd het niks. Dit keer zijn wij dus echt gegaan en het was super! Je kunt hier mijn verslag lezen. Wij waren natuurlijk helemaal weg van de prinsessen en de piraten en alle sprookjes. Maar Jop is een grote Star Wars fan, en wat hij niet wist toen wij er heen gingen was dat er een Star Wars show en parade was in dat weekend!

Uiteraard hebben wij dus die grote Star Wars parade in de Walt Disney Studios gezien. Zelfs de meiden waren super onder de indruk. De muziek, de show, het was gewoon erg spannend. Gelukkig hadden wij ook nog mooi weer dat weekend. Ik geloof dat wij wel 10000 foto’s hebben gemaakt van de show. Jop had het weekend erna een ECHO Base bijeenkomst dus alles is uitgebreid bekeken haha. In Disneyland zelf is trouwens ook een hele Star Wars sectie gemaakt, dus met attracties en dat soort dingen. Super om te zien!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Tour Walt Disney Studios Parijs

Een bericht gedeeld door Pink Press || Life Style Guide (@pinkpress.nl) op

De laatste dag in Parijs zijn wij nog naar een mega shopping mall geweest. Super trouwens, dat als je eruit gaat er een prachtig straatje is met allemaal designer winkels. We hebben daar nog even goddelijke macarons gehaald, en Keira heeft haar zakgeld maanden opgespaard om Calvin Klein leeg te kopen.

Bijna niet te geloven dat we alweer ruim een maand getrouwd zijn! Grappig hoe mijn vluchtreactie nu helemaal weg is. Normaal bij elke discussie heb ik bij wijze van spreken mijn koffers al gepakt. Maar nu praten wij erover, en vergeven makkelijker. Heel bijzonder, ik ben nog nooit zo rustig en relaxed in een relatie geweest.

Wat was het lekker weer!

Echt na die depressieve maanden had ik hier weer zo een behoefte aan! Gewoon even die zon op je gezicht. De meiden lekker buiten spelen. Vind jij die geur ook zo lekker? Hun gezichtjes na zo een dag buiten spelen? Dat zouden ze in een parfumflesje moeten doen!
We zijn lekker gaan fietsen, en ik heb weer eens wat foto’s gemaakt die je langzaam wel op Instagram voorbij ziet komen. Hieronder vast een voorproefje!

Het fietstoeltje is de Qibbel Air en de tattoos zijn van de AH. Zat jouw kind deze maand ook helemaal onder de insecten tattoos? Hier wel, ik moet zeggen dat ik de moestuintjes van vorig jaar toch leuker vond! De gele trui is van de knitted lounge wear sets.Het shortje vond ik even moeilijk, maar onder rokken zit dit fantastisch, geen schurende binnenbenen! Ook gewoon als shortje zijn ze deze zomer helemaal in, ik ben er nog niet over uit of ik dit wel zo moet dragen? Klik hier voor de shorts.
Even mijn onzekerheden voorbij.. ik ben afgelopen maand 3 kilo afgevallen, maar dat er nog zo 15 af moeten zie je wel op de rollen op mijn rug hahaha. Toch zit deze jumpsuit zo lekker dat ik hem evengoed draag. De jumpsuit is uit de ribbed lounge wear sets.
De laatste tijd raag ik weer meer sjaaltjes in mijn haar. Het is een handige manier om deze rare tussen lengte te bedwingen en het te beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Ik wil het verven (even?) laten omdat ik opeens allergisch ben voor haarverf, maar het is nu nog geen coole grombre uitgroei. Meer een soort van oei ze wordt grijs uitgroei. Ik moet het even aanzien nog. Mijn man is 100% anti pruik, dus die dragen dan niet echt lekker. Sjaaltje sit is dus. Jij nog een goede tip waar ik leuke sjaaltjes kan kopen?

Veranderingen bij Pink Press

Achter de schermen ben ik heel druk bezig geweest met een blog erbij. Dit om PinkPress.nl wat gerichter te maken, en de nieuwe blog weer een andere richting. Ach je blijft bezig toch? Ik hou van veranderen en dingen doen, dus zodra het live gaat hoor je meer! Ik kreeg tips van een expert, en daardoor is PinkPress.nl enorm gegroeid, maar ook gaf het mij het zetje om gewoon even opnieuw met wat anders te beginnen en het gelijk goed doen zeg maar. Heel vaag nog allemaal, maar ik beloof dat je snel meer hoort en dat je net zo enthousiast wordt als ik!

Liefs en xo

Judith
Pink Press Diaries | Dit was februari!
Pink Press Diaries | Dit was januari!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang