Close
trouwen
pink press diaries

Pink Press Diaries | Dit was februari!

Wow wat is dit snel gegaan! Hoe is het nu alweer maart?? Deze maand was er 1 voor in de boeken. We vierden de verjaardag van de meiden en oh ja, ik ben getrouwd!

Woohoo ik ben nu Mevrouw Verheggen!

Zomaar ineens haha. Het stond al een tijdje op de planning natuurlijk. Ik schreef zelfs een blog over bindingsangst omdat ik overtuigd was dat ik het niet echt zou doen. We zijn al jaren verloofd maar hadden nooit zo een haast om te trouwen. We wisten ook niet of we een grote bruiloft wilden hebben, of dat we naar Vegas zouden gaan. We bleven het om zoveel redenen uitstellen. Tot wij ons bedachten dat het belangrijkste ons gevoel was. Wij trouwen voor ons en niet om een ander blij te maken.

Het was dus een hele intieme ceremonie met alleen onze lieve meisjes en de getuigen. We hadden een beetje leuke kleding aangetrokken, en voor de vorm een sluier. De meiden zagen er prachtig uit in hun super lieve jurkjes.

Keira in jurkje van Cool Cat, dad sneakers van Fila en haarband gekregen.
Miya haar jurkje is van de HM, haarband, maillot en sneakers van Primark
Super mooi jurkje vind je niet? Helemaal in de juiste kleuren ook!
Mijn jurk en laarsjes zijn van BOOHOO.com, de sluier is van Bol.com en de ketting van Bijou Brigitte
Gelukkig lachen wij vaker dan dat we ruzie maken. Beide doen we in ieder geval met passie haha

De ceremonie was prachtig, en de ceremoniemeester nam er echt de tijd voor. Er was een dingetje met de ringen, maar uiteindelijk hebben we die later nog omgedaan. De ringen zijn overigens rose goud en waren van mijn schoonouders. Die zijn bij elkaar gebleven tot de dood hun scheidde, heel heel bijzonder dus dat wij deze nu mogen dragen. Hopelijk brengt het ons net zo veel geluk! Grappig detail, de ringen zijn naar onze maat gemaakt door Charlotte, zij had samen met Jop ook de verlovingsring gemaakt!

Dit ben ik met mijn twee meiden en man 👨

Bij Koffie en Koffie in Ede hadden ze alles prachtig mooi versierd, en konden we aanschuiven voor de allerlekkerste koffie en taartjes. Ook hadden we een glaasje champagne. (en ik ga binnenkort weer even terug voor die lekkere broodjes, goddelijk!!).

Om het helemaal af te maken zijn we ook nog eens goed verwend door lieve vrienden, familie en zakenrelaties ❤️

We zijn er nog steeds niet helemaal uit wat we precies nog willen nu, want eigenlijk was deze ochtend voor ons perfect. Wel ligt er een klein feestje in de planning na de zomer maar daar hoor je tegen die tijd vast meer over! Ik heb in ieder geval nog een jurk op het oog haha.

Zo wil ik het dus in mijn keuken hebben. Tijd om wat meer kussens aan te schaffen, en wat leuks op te hangen!
Voor de lekkerste koffie in Ede, misschien wel Gelderland, moet je echt bij Koffie en Koffie zijn.
Dit is een courgette, bosbessen taartje. En ik kan je beloven dat het echt zo lekker was!

De verjaardag!

Kleine Miya werd 5 en dat moest gevierd worden! Nu kwam het dat op Keira haar verjaardag we een hoop gezeur hadden en we een heerlijk weekendje weg zijn gegaan. Toch bleef dat wel een beetje een nare nasmaak houden, en besloten wij dat we het gewoon samen zouden vieren.

We hebben het huis een beetje versierd en wat vrienden en familie uitgenodigd. We hadden allemaal lekkere hapjes en drankjes en 2 super mooie en super lekkere taarten!

Zag het er niet prachtig uit?
Miya wilde eerst een eenhoorn taart maar toen ze deze voorbij zag komen was ze helemaal verliefd en kon ik niet anders dan deze mooie prinsessen taart te bestellen. Hij is met vanille en framboos en zoooo lekker!
Voor Keira wilden we een taart met grappige foto. Dit doet ze ook altijd bij haar vriendinnen, dus we hadden al een vriendin gestrikt voor de foto. Helaas kwam ze achter het plan en moesten wij dus iets anders doen. Deze taart past helemaal bij haar. Van buiten mooi en lief, van binnen zoete donkere chocolade.

Wat het nog extra speciaal maakte was dat mijn nichtjes er waren. Ik denk dat die 2 echt in geen 15 jaar op een verjaardag zijn geweest. Ik vind het zo super super super speciaal dat we de weg naar elkaar weer een beetje terug vinden. Deze twee vrouwen zijn zo speciaal voor mij en ik kijk enorm naar ze op, Naar de fantastische, zelfstandige en mooie moeders die ze zijn geworden. Dit was voor mij echt het allergrootste cadeau.

Ik vind het ook super lief te zien dat kleine Miya weer net zo dol is op de kleine van mijn nichtje. Ik hoop ook dat zij allemaal zo hecht worden als wij dat ooit waren. We hebben een wat late start, maar het is nooit te laat toch? Het zou fantastisch zijn als alle nichtjes en neefjes weer leuk samen kunnen zijn. Hopelijk krijg ik er wat meer bij elkaar op het trouwfeest 🙂

Ziek, ziek, en nog meer ziek

Februari was wat dat betreft echt een ruk maand hoor. Ik ben de hele maand gewoon ziek geweest. Ik heb 1 of andere luchtwegen ontsteking die maar niet weg wilt. Ik eet me scheel aan kippesoep, en ik lust helemaal geen kippesoep. Ik heb echt van alles geprobeerd. Vandaag weer begonnen met een nieuwe antibiotica kuur en hopelijk is het dan echt voorbij.

Verder zijn we bij een aantal middelbare scholen geweest en wordt woensdag de knoop doorgehakt. Ook krijgt de puber opnieuw een IQ test en wordt ze nogmaals onderzocht op ADHD, want is het wel ADHD? Haar symptomen kunnen namelijk ook te maken hebben met het disharmonisch profiel. Alles even uitzoeken dus!

De ZZPer

Zakelijk heb ik niet veel interessants te melden want ik heb echt maar weinig gedaan. Al mijn plannen gingen zwaar de mist in door het ziek zijn. Mijn hoofd bonkt en draait als ik wat te lang rechtop zit, dus dat was totaal niet handig. Aankomende maand moet ik er dus 10x zo hard aan werken want ik heb nog een flinke cursus die ik al gedaan had willen hebben, en ik wil mijn recepten uit de Healthy Bundle nog uitwerken in het Nederlands. Natuurlijk gaat het hier dan alleen om mijn recepten, en niet om de 1000 andere en de fantastische planners die erin staan. Wil je die, dan zou ik de bundle zeker weten aanschaffen!

Nou het is weer een veel te lang verhaal geworden, dus volgende maand weer meer!

Heel veel liefs xo

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “Pink Press Diaries | Dit was februari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang