Over mij

Wat lief dat je ook hier een kijkje komt nemen. Hier vertel ik je over Pink Press en een beetje over mijzelf.

Klik HIER voor contact gegevens

Pink Press

Pink Press is ontstaan doordat ik een bedrijfsnaam nodig had toen ik weer in NL kwam wonen. Ik moest toen naar het KVK registreren en ik ben dol op roze, ik moest de BNers fotograferen op Curaçao, en werd dus pers. Pink Press was geboren. Daar moest een aparte website voor komen, ipv alleen een portfolio of een webpage als MySpace.
Gewoon uit verveling plaatste ik wel eens een blogs, en dat werd zo goed ontvangen dat ik steeds meer ging schrijven. Nu is het een Mama Lifestyle blog over kinderen, beauty, fashion, dieet, ADHD en veel persoonlijke verhalen. Ik vind het nog steeds erg leuk, en is het inmiddels mijn full time baan geworden!

PinkPress.nl is een feel good site voor de vrouw die het graag goed doet, maar perfectie iets te veel gevraagd vind. We willen gezonder leven, leuke kleding en beauty maar het moet niet te veel tijd in beslag nemen.

Moeders nemen sneller iets aan van een andere moeder, dat is bewezen.

Wie ben ik?

Ik ben Judith Verheggen, fotografe en blogger. Geboren in Amsterdam, opgegroeid grotendeels op Ibiza, en nu woon ik met mijn man en 2 dochters aan de rand van de Veluwe. Als werkende moeder van 2 meisjes, ben ik altijd op zoek naar een manier om fit en gezond te blijven. Natuurlijk houden de meiden mij flink bezig, en geven mij genoeg materiaal om over te schrijven. Ik heb ADHD, PCOS, PDS, zit in de vroege overgang en schrijf niet foutloos. Als je toch besluit verder te lezen dan hoor ik graag van je!

Fotografie en schrijven waren al sinds kind een grote passie van mij. Ik hield dan ook altijd dagboeken bij – eerst op papier, toen MySpace en WordPress.

Ik heb veel gereisd en heb ruim 12 jaar op Ibiza gewoond, daar ben ik deels ook opgegroeid als kind van een hippie moeder en party vader. Verder was ik een echte avonturier en was zo dus propper op de Canarische eilanden en Ibiza, gogo danseres in Italië, model in de UK en de US, en lifte ik met 16 jaar van Spanje terug naar Nederland. Ook heb ik gestudeerd in Salamanca en tijdelijk gewoond in Fuerteventura, Granada en Valencia.

Leren vind ik altijd leuk, alleen luisteren op scholen (of naar bazen) was nooit zo mijn ding. Ik ben altijd heel zelfstandig geweest. Zelfstandig ondernemer zijn is dus echt helemaal op mijn lijf geschreven!
Ik schrijf over mijn persoonlijke leven, voornamelijk mijn weg terug naar een gezond lijf. Ik ben best wel wat aangekomen de afgelopen jaren! Mede door een postnatale depressie en PCOS.

Mijn ADHD zorgt voor de chaos op het blog en in mijn schrijven. Verder vind je natuurlijk flink veel fashion, beauty voor de 30+, heerlijke recepten en reizen. Natuurlijk missen ook mijn meiden niet op het blog en vind je van hun outfit en spel reviews, kleuter en tiener tips/drama…

Dit ben ik met mijn twee meiden en man❤️

Op de site vind je ook een aantal gastblogs voornamelijk over autisme, Papa bloggers, fitness, hardlopen en gezondheid.

Laat hier een opmerking achter, vind ik leuk!